The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Μονπελιέ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Monaco-Montpellier-29.09

Λιγκ 1 Γαλλίας

“Louis II”, Μονακό

Ημερομηνία αγώνα: 29/09/2012 21:45 (GMT)

Η Μονακό την επόμενη Παρασκευή θα φιλοξενεί στην έδρα της τη Μονπελιέ. Θα είναι η αναμέτρηση του όγδοου γύρου του γαλλικού ελίτ πρωταθλήματος. Η Μονακό σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, με τη γραμμή πονταρίσματος μπορεί να συμφωνήσει κανείς, αλλά ας μην ξεχνάμε τα αρνητικά, οι Monegasques το προηγούμενο μεσοβδομάδο έχασαν συντριπτικά  εντός έδρας από την Πόρτο στον δεύτερο γύρο του Champions League. Προς στιγμήν δεν είναι σαφές πώς η κατάσταση αυτή θα επηρεάσει τους “ερυθρόλευκους”.

Μετά την ήττα

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι το 0:3 από τους Πορτογάλους θα εκκινήσει πολύ τη Μονακό να νικήσει συντριπτικά τώρα τη Μονπελιέ, αλλά παραμένει μια μικρή πιθανότητα κόπωσης και αίσθησης κενού στους μελλοντικούς γηπεδούχους. Σε αυτό, φυσικά, δύσκολο να πιστέψουμε, επειδή η Μονακό αγωνίζεται ξανά με τη ΠΣΖ για το γαλλικό στέμμα. Παρά τις μεγάλες απώλειες προσωπικού εκτός σεζόν, οι “ερυθρόλευκοι” παραμένουν ο “παίκτης” στη Λιγκ 1 Γαλλίας.

Μεσαία ομάδα της Λιγκ 1

Η Μονπελιέ αυτή τη σεζόν παίζει παιχνίδια του «πάτους», κάτι που προκαλεί έκπληξη μετά από την περασμένη σεζόν του «ύψους», όταν οι «ιππότες» ευχαριστούσαν όλους με παραγωγικό παιχνίδι. Στους τελευταίους πέντε αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος η Μονπελιέ κέρδισε μόνο μία φορά, σημείωσε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Τέσσερις από τους πέντε αγώνες τελείωσαν με «σύνολο κάτω». Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Γαλλίας η Μονπελιέ βρίσκεται στη 12η θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 8 βαθμοί.

Πρόβλεψη

Η Μονακό μετά την ήττα από την Πόρτο θα προσπαθήσει να επιτύχει την ικανοποίηση νικώντας τη Μονπελιέ, κατά προτίμηση με μεγάλο σκορ, αλλά απλά η νίκη πρέπει να βοηθήσει την ομάδα του Ζαρντίμ να βγει από το λήθαργο. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο φαβορί μοιάζει με μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *