The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Μαρσέιγ Ολιμπίκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Monaco-Marseille-02.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

“Stade Louis II”, Μονακό

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 4ο γύρο της Λιγκ 1 θα πραγματοποιηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία, στην οποία η Μονακό στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Μαρσέιγ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δε βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσιες πιθανότητες, αλλά αξίζει την προσοχή στο γεγονός ότι ο Ζαρντίμ ουσιαστικά έχει μια νέα ομάδα, ενώ ο Γκαρσία με τα αγόρια του εργάζεται για αρκετό διάστημα και έχει ορισμένες επιτυχίες.

Αδύναμα αποτελέσματα

Η Μονακό έπαιξε τέσσερις επίσημους αγώνες στη σεζόν, από τους οποίους κατάφερε να κερδίσει μόνο ένα. Η νίκη συνέβη στη συνάντηση του πρώτου γύρου της Λιγκ 1 ενάντια στη Ναντ. Επίσης για αυτή την περίοδο καταγράφηκε η μηδενική ισοπαλία με τη Λιλ και δύο ήττες: από την ΠΣΖ 0:4 στο Σούπερ Καπ και από την Μπορντό 1:2. Στην κατάταξη της γαλλικής ελίτ η Μονακό βρίσκεται στη 10η θέση, έχοντας τέσσερις βαθμούς στο ενεργητικό.

Όχι χωρίς προβλήματα

Η Μαρσέιγ ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν με συντριπτική νίκη 4:0 πάνω στη Τουλούζ, αλλά δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της. Στο δεύτερο γύρο οι νότιοι έχασαν εκτός έδρας από τον αρχάριο της ελίτ Νιμ 1:3, στον τρίτο γύρο με δυσκολία άρπαξαν την ισοπαλία από τη Ρεμς, αν και κατά τη διάρκεια του αγώνα «καίγονταν» 0:2. Εφιστάται η προσοχή στο γεγονός ότι όλοι οι αγώνες με τη συμμετοχή της Μαρσέιγ αποδείχθηκαν αποτελεσματικοί, στο Μονακό η ομάδα του Γκαρσία πηγαίνει για να κερδίσει τους τρεις βαθμούς.

Πρόβλεψη

Τόσο για τη Μονακό όσο και για τη Μαρσέιγ είναι πολύ σημαντικό να κερδίσει την Κυριακή, και οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν πολύ καλά, είναι απαραίτητο να βελτιώσουν τη θέση τους στο τουρνουά. Στις τελευταίες έξι προσωπικές συναντήσεις μεταξύ των ομάδων καταγράφηκαν τα αποτελέσματα του «ύψους», υπάρχουν όλοι λόγοι να υποθέσουμε ότι και η επερχόμενη συνάντηση θα τελειώσει με το σύνολο είναι πάνω από 2,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *