The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

Monaco-Lyon-24.01

Κύπελλο Γαλλίας, Γύρος των 32

Στάδιο Λουί Β΄, Μονακό

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο των 32 του Κυπέλλου Γαλλίας ο κλήρος έφερε τους δύο αντιπάλους για τη θέση στο top-3 της Λιγκ 1 Γαλλίας, δηλαδή τη Μονακό και τη Λυών. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των Monegasques, οι οποίοι παίζουν πολύ καλά εντός έδρας, επιπλέον, οι «υφαντές» θα είναι μετά το δύσκολο αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος θα πάρει πολλές δυνάμεις από τους μελλοντικούς φιλοξενουμένους.

Έπεσαν στην τέταρτη θέση

Στην κατάταξη της Λιγκ 1 η Μονακό είναι στην τέταρτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας του Ζαρντίμ υπάρχουν 46 βαθμοί, που είναι δύο λιγότερο από τη Λυών, και ένα από την Μαρσέιγ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τρεις φορές: Ιζέρ, Νις, Μετς και δύο φορές έπαιξαν ισοπαλία με τη Μονπελιέ, Νις μόνο στο γαλλικό πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο της Λιγκ 1 η Μονακό στην έδρα της έπαιξε 12 αγώνες, όπου σημείωσε 9 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Εκτός έδρας Λυών

Η Λυών είναι ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού, σε 12 αγώνες στο γαλλικό πρωτάθλημα οι “υφαντές” κατάφεραν να κερδίσουν επτά φορές και έχασαν μόνο δύο φορές. Αλλά εδώ είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ενδεκάδα του Zhenezio θα βγει στο Στάδιο Λουί Β΄ μόλις τρεις μέρες μετά το δύσκολο αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου κατάφερε να αρπάξει τη νίκη στο τέλος της συνάντησης. Στους παίκτες της Λυών απλά μπορεί να μη φτάσει η φρεσκάδα και η διάθεση για το αγώνα του κυπέλλου.

Πρόβλεψη

Η Μονακό εντός δρας της θα παίξει με σύνθεση προσεγμένη στην βασική, αλλά με ποία σύνθεση θα παίξει η Ολιμπίκ αποτελεί μεγάλο ερώτημα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι δε θα δούμε τους ισχυρότερους παίκτες, οι Λυωνέδοι αυτή τη σεζόν θα ποντάρουν στο πρωτάθλημα και στην πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *