The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Monaco-Lyon-24.02

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Stade Louis II, Fontvieille

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στο Μονακό, θα διεξαχθεί ο κεντρικός αγώνας του 26ου γύρου του γαλλικού πρωταθλήματος, στον οποίο η ομώνυμη ποδοσφαιρική ομάδα (Μονακό) θα προσπαθήσει να νικήσει τη Λυών. Στην πραγματικότητα στη Γαλλία η έδρα που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας έχει μεγάλη σημασία, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ πιο ισχυροί. Έτσι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν στοιχηματίζουν τυχαία στους φιλοξενούμενους.

Τρεις αγώνες χωρίς νίκη

Αυτή τη στιγμή η Μονακό άρχισε να δείχνει πιο σίγουρο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό το λόγο η ομάδα επιτέλους βγήκε από τη ζώνη υποβιβασμού. Συνολικά στους 25 γύρους οι Μονεγάσκοι κέρδισαν 22 βαθμούς, αλλά η Ντιζόν, που βρίσκεται στην 18η θέση, έχει μόλις 2 μονάδες λιγότερα στο ενεργητικό. Οπότε ο σύλλογος δεν πρέπει να χαλαρώνει. Σε κάθε περίπτωση, μετά την επιστροφή του Leonard Jardim η ομάδα άρχισε να παίζει πιο σίγουρα και τώρα έχει σειρά 3 παιχνιδιών χωρίς ήττες: 2 εντός έδρας νίκες και μια εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μονπελιέ (2:2). Αλλά η ομάδα δεν σταμάτησε να χάνει.

Υπάρχουν λάθη, αλλά όχι σοβαρά

Την ίδια στιγμή η Λυών αγωνίζεται με τη Λιλ για το «ασημένιο» του γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά μέχρι στιγμής χάνει. Στην πραγματικότητα τα «παιδιά» για πολύ καιρό πήγαιναν πολύ κοντά στους αντιπάλους τους, αλλά πριν από δύο γύρους έσφαλλαν – εκτός έδρας ήττα από τη Νις (1:0). Σε κάθε περίπτωση ήταν η μόνη ήττας της ομάδας στις τελευταίες 10 μάχες. Αξίζει να σημειωθεί και το σερί χωρίς γκολ της ενδεκάδας του Bruno Zhenesio στο ματς εναντίον Μπαρτσελόνα (στο Champions League), γεγονός που υποδηλώνει μεγάλη ομαδική δουλειά. Έτσι με αδύναμους αντιπάλους δεν θα πρέπει να υπάρξουν αποτυχίες.

Πρόβλεψη

Η Μονακό πρόσθεσε αξιοσημείωτα στους τελευταίους αγώνες, αλλά η ομάδα απέχει πολύ από το επίπεδο της Λυών. Και τα λάθη των «παιδιών» είναι για γέλια, επομένως δεν πρέπει να τα ξεγράψουμε πρόωρα. Ωστόσο, είναι καλύτερο να στοιχηματίσετε στους φιλοξενούμενους με αντασφάλιση, δεδομένου ότι είναι πάντα πιο δύσκολο να παίξεις εκτός έδρας στη Γαλλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Λυών με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *