The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Λιλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Monaco-Lille-16.03

Λιγκ 1 Γαλλίας

Στάδιο Λουί Β΄, Μονακό

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το 30ο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Μονακό και Λιλ. Το ξεκάθαρο φαβορί της επικείμενης συνάντησης είναι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι, που αγωνίζονται για τη διατήρηση της δεύτερης θέσης στην κατάταξη της γαλλικής ελίτ, παίζουν εξαιρετικά εντός έδρας. Με τη σειρά τους οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι αποτυγχάνουν στην τρέχουσα σεζόν, δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δεύτεροι

Η Μονακό στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν έχει χάσει ποτέ, οι Μονεγάσκοι έχουν σημειώσει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Ισοπαλία καταγράφηκε στο εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Τουλούζ, το σκορ της συνάντησης είναι 3:3, νίκες επί της Ανζέ, Ντιζόν, Μπορντό και Στράσμπουργ. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Γαλλίας η Μονακό μετά από 29 γύρους βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 63 βαθμούς στο ενεργητικό της, χάνει από την κορυφαία ΠΣΖ 14 βαθμούς. Στην έδρα τους οι «ερυθρόλευκοι» στην τρέχουσα σεζόν έπαιξαν 15 παιχνίδια, στα οποία σημείωσαν δώδεκα νίκες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 42:15.

Στη ζώνη υποβιβασμού

Η Λιλ βρίσκεται στην αντικατοπτριζόμενη θέση στην Λιγκ 1 σε σχέση με τη Μονακό, δηλ. στη 19η. Πριν από το 30ο γύρο στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 28 βαθμοί, μία μονάδα πίσω από τη σωτήρια 17η θέση. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Λιλ ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει, τρεις φορές παίζοντας ισοπαλία με τη Ναντ, Λυών και Μονπελιέ και χάνοντας δύο φορές από την Ανζέ και Νίς.

Πρόβλεψη

Η Μονακό παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, πρόθυμη να κατακτήσει την τελική δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Γαλλίας, ενώ ο μελλοντικός της αντίπαλος βρίσκεται σε κρίση. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους είναι προφανές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μονακό με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *