The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μιραντές εναντίον Έιμπαρ: προγνωστικά για τον αγώνα

Мирандес-Эйбар-20.03

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ

Estadio Municipal de Anduva

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Μιραντές θα φιλοξενήσει την Έιμπαρ, αυτός ο αγώνας θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα του τριακοστού δεύτερου γύρου της ισπανικής Segunda.

Μιραντές

Η Μιραντές είναι ένας δυνατός μεσαίος σύλλογος στο πρωτάθλημα – με 40 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 36:38, καταλαμβάνει την ενδέκατη θέση της βαθμολογίας. Και στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις, νίκησε τη Βιγιαρεάλ-Β 2:1, τη Real Oviedo 1:0 και τη Σπόρτινγκ Χιχόν 4:3, σημείωσε ισοπαλία 0:0 με τη Λεγανές και έχασε 0:1 από την Τενερίφη.

Έιμπαρ

Ενώ η Έιμπαρ, μετά από ένα συντριπτικό φιάσκο 0:3 από την Καρταχένα, πήρε τέσσερις σερί νίκες επί της Λούγκο (2:0), της Βιγιαρεάλ-Β (2:0), της Τενερίφης (1:0) και της Μπούργκος (1:0). Έτσι, οι «κανονιέρηδες» οδηγούν στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, έχοντας κερδίσει 59 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 34:23.

Πρόβλεψη

Δεν νομίζω ότι αυτό το ματς θα είναι πλούσιο σε γκολ, δεδομένης της συνοχής της άμυνας της Έιμπαρ. Ως γηπεδούχος η Μιραντές θα παίξει πιο ενεργά από τον αντίπαλό της, αλλά αυτό δεν θα της φέρει εγγυημένο τρίποντο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *