The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μινσκ εναντίον Τορπέντο Ζοντίνο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Минск-ТорпедоБелАЗ-02.05b

Πρωτάθλημα της Λευκορωσίας

Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η ποδοσφαιρική σεζόν συνεχίζεται στη Λευκορωσία. Μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου, ήδη την Παρασκευή, ξεκινά ο 7ος γύρος στην Πρέμιερ Λιγκ. Πλούσιο θα είναι και το Σάββατο, το οποίο θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση μεταξύ Μινσκ και Τορπέντο Ζοντίνο. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να επιβεβαιώσουν το δικαίωμά τους να παραμείνουν στους τρεις πρώτους ηγέτες αυτής της σεζόν; Κάνουμε ξεχωριστή πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 2 Μαΐου 2020.

Η Μινσκ επιτέλους διέκοψε τη σειρά ηττών της

Οι “πολίτες” μετά από μια υπέροχη αρχή δεν μπόρεσε να κερδίσουν βαθμούς σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια. Εξαιτίας αυτού, οι παίκτες του Andrei Razin μετακόμισαν από την ομάδα των ηγετών στο κάτω μέρος της κατάταξης. Αλλά το περασμένο Σάββατο απροσδόκητα κέρδισαν τη σίγουρη εκτός έδρας νίκη επί της Σλάβια. Ναι, ο αντίπαλος είχε σφιχτό πρόγραμμα και πολλοί παίκτες έχουν πέσει, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα της πρωτευουσιάνικης ομάδας. Κατάφερε να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτήν την κατάσταση, και ο κύριος ήρωας ήταν ο Roman Gribovsky. Ο επιθετικός, που μπήκε εκτός της σεζόν, άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό και στις αρχές του 2ου ημιχρόνου βοήθησε τον Yarotsky. Στο τέλος του αγώνα ήρεμη έκβαση εξασφάλισαν οι αντικαταστάτες Rolovich και Vasiliev, οι οποίοι σημείωσαν το τελικό 3:1.

Η Τορπέντο Ζοντίνο δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει το βάρος της ηγεσίας

Η ομάδα από το Ζοντίνο ξεκίνησε καλά. Οι παίκτες της είχαν βρεθεί κιόλας στην 1η θέση, κι όμως το κλαμπ από το Ζοντίνο δεν είναι μεγιστάνας. Στους δύο τελευταίους γύρους οι παίκτες του Γιούρι Πούντους έπαιζαν πάντοτε ισοπαλία, χωρίς να σκοράρουν και χωρίς να χάνουν. Η πρώτη τέτοια περίπτωση θα μπορούσε σίγουρα να αποδοθεί στο ενεργητικό της Τορπέντο Ζοντίνο, επειδή επέζησαν στην έδρα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Αλήθεια είναι ότι στάθηκαν τυχερό εκεί, δεν είναι σίγουρο ότι θα ήταν δυνατό να απαντηθεί το γκολ που δέχτηκαν, αλλά ο Nekhaychik δεν σκόραρε το πέναλτι. Στη συνέχεια οι «κατασκευαστές αυτοκινήτων» φιλοξένησαν στην έδρα τους την Rukh Brest, ομάδα που κάνει απόλυτο ντεμπούτο της στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο νεοφερμένος έπαιξε με ισότιμους όρους στο Ζοντίνο, κρατώντας την μπάλα όχι λιγότερο χρόνο και έχοντας σουτάρει όχι λιγότερες φορές. Έτσι, παρά το γεγονός ότι οι «μπλε-γαλάζιοι» έπαιξαν στη μειονότητα, δεν μπορούμε να πούμε ότι επέζησαν και έβγαλαν το 0:0.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε γενικές γραμμές η Τορπέντο Ζοντίνο έχει στην ιστορία πολύ περισσότερες νίκες σε προσωπικές αναμετρήσεις. Αλλά ήδη τρεις φορές η Μινσκ δεν χάνει από αυτήν. Τον Αύγουστο του περασμένου έτους, για πρώτη φορά από το 2013, κέρδισαν κιόλας σε αυτή τη μονομαχία, σημειώνοντας 2 αναπάντητα γκολ.

Πρόβλεψη

Αν και το ζευγάρι φαίνεται αρκετά ίσο, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στη Μινσκ ένα πλεονέκτημα ως γηπεδούχου ομάδας. Αλλά μπορείτε να κερδίσετε χρήματα εδώ, οι «κατασκευαστές αυτοκινήτων» μπορούν να επιστρέψουν από την πρωτεύουσα με βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Τορπέντο Ζοντίνο με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *