The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μινεσότα Γιουνάιτεντ εναντίον Σιάτλ Σάουντερς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Миннесота-Сиэтл-18.07

MLS

Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

ΗΠΑ. Μινεσότα Στάδιο Allianz Field

Ο επόμενος αγώνας του MLS έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής, όπου ακόμα αήττητη Σιάτλ Σάουντερς θα επισκεφτεί τη Μινεσότα.

Μινεσότα Γιουνάιτεντ

Μετά από δώδεκα γύρους η Μινεσότα είναι έβδομη στο Δυτικό Συνέδριο, έχοντας κερδίσει 17 βαθμούς με αρνητική διαφορά τερμάτων 12:16. Επιπλέον, μετά από μια σειρά επιτυχημένων συναντήσεων με την Ντάλας (1:1), την Ώστιν (2:0), την Πόρτλαντ (1:0) και τη Σαν Χοσέ (2:2), η ομάδα έχασε χωρίς καμία ευκαιρία από την Κολοράντο 0:2.

Σιάτλ Σάουντερς

Σε παρόμοια χρονική περίοδο η Σιάτλ νίκησε τη Λος Άντζελες Γάλαξι (2:1), τη Ρεάλ Σολτ Λέικ (2:1) και τη Χιούστον (2:0), καθώς επίσης σημείωσε ισοπλία 2:2 με τη Βανκούβερ και 1:1 με την Κολοράντο. Μέχρι στιγμής τίποτα δεν εμποδίζει την Σιάτλ Σάουντερς να ηγείται μονοπρόσωπα στη Δύση με 29 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 23:8

Πρόβλεψη

Σε αυτήν την περίπτωση, οι φορείς στοιχημάτων πιστεύουν περισσότερο στη Μινεσότα, η οποία αισθάνεται πολύ σίγουρη για την έδρα της. Αλλά εγώ περιμένω ενεργό ποδόσφαιρο στην επίθεση και από τη Σιάτλ, που θέλει να επιβεβαιώσει το στάτους της καλύτερης ομάδας στο συνέδριο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *