The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Με αλλαγές στο San Mames η Μπαρτσελόνα…

athletic-partida

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα

(6.50 – 4.50 – 1.45)

  • Διεξάγεται στο San Mamés χωρητικότητας  53.289 θεατών. (23:00) 
  • Προϊστορία : Στους 6 τελευταίους αγώνες μεταξυ τους  η Μπιλμπάο μετράει 1 νίκη , η Μπαρτσελόνα 4 νίκες και 1 αγώνας έχει τελειώσει ισόπαλος . 7 – 14 τα γκολ.
  • Η Μπαρτσελόνα για να βρίσκεται στον εδώ κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο και η Μπιλμπάο συμμετέχει σαν φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου!
  • Διπλόι αγώνες .

ΦΟΡΜΑ

Αθλέτικ Μπιλμπάο : Στους 5 τελευταίους της αγώνες μετράει 1 νίκη , 2 ήττες και 2 ισοπαλίεςσημειώνοντας 3 τέρματα και δέχτηκε 5 .

Μπαρτσελόνα : Στους 5 τελευταίους της αγώνες μετράει 1 νίκη , 2 ήττες και 2 ισοπαλίες σημειώνοντας 11 τέρματα και δέχτηκε 11.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

kokotas

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Αθλέτικ Μπιλμπάο :Στον τελευταίο φιλικό  αγώνα που έδωσε απέναντι στην Ίντερ δέχθηκε την ήττα με σκορ 2-0 . Δέχθηκε το πρώτο τέρμα στο 27΄ και προσπάθησε  να απαντήσει . Όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο πολύ δυσκολευόταν να βρει τρόπο να διασπάσει την αμυντική λειτουργία της Ίντερ η οποία στο 87΄κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα και να κλειδώσει την νίκη .

finalmente-vittoria-linter-batte-2-0-lathletic-bilbao_1_big

Μπαρτσελόνα :Στον τελευταίο αγώνα που έδωσε για το Super Cup απέναντι στην Σεβίλλη εξήλθε ισόπαλή με το εντυπωσιακό 4-4 αλλά κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη στην παράταση .Βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ γρήγορα αλλά με τέρματα των Μέσσι 2 , Αντριάνο και Σουάρεζ έκανε το 4-1 . Εκεί λοιπόν που έδειχνε να τελειώνει το παιχνίδι η Σεβίλλη βρήκε τα αποθέματα και κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση .Ο Πέδρο που όλα έδειχναν ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα πέρασε ως αλλαγή και έδωσε ακόμη ένα τίτλο στην ομάδα που αναδείχτηκε  .

barcelona

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Eπιλογή μας θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal – Goal)  με τιμή γύρω στο (€1.70) .

Ειδικά στοιχήματα

  • Μία καλή επιλογή ειναι ο Λουίς Σουάρες να σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα με τιμή γύρω στα (€4.50).
  • Μια άλλη καλή επιλογή τα σκόρ 1-1, 1-2 με τιμές γύρω στα (€8.50),(€8.00) αντίστοιχα.
  • Μια άλλη καλή επιλογή είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δευτερό ημίχρονο(Goal – Goal second Half) με τιμή γύρω στα (€3.10).

Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *