The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μερβ εναντίον Αλτίν Ασίρ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Мерв-АлтынАсыр-13.05b

Πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον επόμενο αγώνα του όγδοου γύρου του πρωταθλήματος του Τουρκμενιστάν το αουτσάιντερ Μερβ θα δοκιμάσει τον εαυτό του στο πλαίσιο της τρέχουσας πρωταθλήτριας.

Μερβ

Τον περασμένο μήνα η Μερβ νίκησε την Νέμπιτσι με σκορ 2:0, αλλά σε άλλες περιπτώσεις υπήρχαν μόνο ήττες – 0:2 από την Αλτίν Ασίρ, 0:1 από την Ασγκαμπάτ, 0:1 από την Σαγκαντάμ και 1:3 από την Kopetdag. Έτσι, η ομάδα έπεσε στην έβδομη θέση: έχει έξι βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 4:10.

Αλτίν Ασίρ

Δεύτερη θέση, 12 πόντοι και διαφορά τερμάτων 11:6 – αυτή είναι η τρέχουσα απόδοση της Αλτίν Ασίρ, η οποία κατακτούσε σταθερά τον τίτλο του πρωταθλήματος τα προηγούμενα έξι χρόνια. Τώρα συνεχίζει να ψάχνει για βέλτιστες συνθήκες. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις οι λευκό-μπλε νίκησαν με σκορ 4:1 την Ασγκαμπάτ και 2:1 την Αχάλ, έπαιξε ισοπαλία 1:1 με την Kopetdag και 1:1 με την Ενεργκέτικ, καθώς έχασε εντυπωσιακά 0:1 από την  Νέμπιτσι.

Πρόβλεψη

Νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι θα δικαιολογήσουν πλήρως την ιδιότητά τους ως φαβορί και θα κερδίσουν πανεύκολα έναν συνηθισμένο αουτσάιντερ. Επιπλέον, μετά από μια πρόσφατη ήττα, τα κίνητρά τους αυξήθηκαν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Αλτίν Ασίρ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *