The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μεξικό εναντίον Σουηδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Mexico-Sweden-27.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα του Εκατερίνμπουργκ

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική του Μεξικού την επόμενη Τετάρτη θα παίξει με τη σουηδική εθνική στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε αυτό το ζευγάρι οι Μεξικανοί υπάρχουν ένα μικρό φαβορί του παιχνιδιού, αλλά θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο γεγονός ότι οι «τρίχρωμοι» στο επερχόμενο παιχνίδι θα αρκεστούν και με ισοπαλία για να προκριθούν στα πλέι-οφ του παγκόσμιου φόρουμ και να πάρουν κιόλας την πρώτη θέση στον όμιλο ΣΤ.

Δύο νίκες

Οι Μεξικανοί εξέπληξαν με την έναρξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μια ομάδα από την ζώνη CONCACAF στον πρώτο κιόλας γύρο ήταν σε θέση να νικήσει τους Γερμανούς με σκορ 1:0. Στο δεύτερο γύρο οι «Αζτέκοι» αρκετά σίγουρα νίκησαν τους Κορεάτες 2:1, οι Ασιάτες έβαλαν το γκολ τους μόνο στις καθυστερήσεις. Το μόνο πράγμα που πρέπει να δώσουμε προσοχή είναι ότι η εθνική Γερμανίας προς το παρόν είναι σαφώς εκτός λειτουργίας, οπότε είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δώσουμε τη τελική αξιολόγηση στην εθνική του Μεξικού.

Χωρίς τον Ίμπρα

Η εθνική Σουηδία χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς δεν ασθένησε, αντίθετα, έμαθε να λειτουργεί πιο ποικιλόμορφα, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης. Η ομάδα φαίνεται πιο καλοστημένη και μπορεί να δώσει μάχη σε οποιονδήποτε. Στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική Σουηδίας απέκλεισε τους Ολλανδούς και Ιταλούς, άμεσα στη Ρωσία, σχεδόν στέρησαν τους βαθμούς από τους Γερμανούς. Στον πρώτο γύρο η εθνική της Σουηδίας νίκησε την Κορέα με σκορ 1:0, το μοναδικό γκολ της συνάντησης είναι στο λογαριασμό του Γκράνκβιστ, ο στόχος μπήκε από το σημείο του πέναλτι.

Πρόβλεψη

Οι Μεξικανοί θα συμφυόσουν στην ισοπαλία, ενώ οι Σουηδοί χρειάζονται αποκλειστικά τη νίκη, ισοπαλία με τους «τρίχρωμους» θα ρίξει τους Βόρειους έξω από τη λίστα των υποψηφίων για τον παγκόσμιο στέμμα. Σε αυτό το παιχνίδι πολλά θα αποφασίσουν οι λεπτομέρειες και το γεγονός ποίος θα ήταν ο πρώτος που θα κάνει λάθος και χάσει γκολ στην πύλη του. Ο αγώνας σίγουρα δεν θα είναι πολύ παραγωγικός, η τιμή του σφάλματος είναι πολύ μεγάλη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *