The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρόκο εναντίον Ακτή Ελεφαντοστού: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-Morocco-IvoryCoast-28.06

Στάδιο Al Salam, Κάιρο

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ– 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Παρασκευή, 28 Ιονίου 2019,8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή το απόγευμα, 28 Ιουνίου, το Κάιρο θα φιλοξενήσει έναν από τους αγώνες του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής το 2019, όπου θα συναντηθούν παίκτες των εθνικών ομάδων του Μαρόκου και της Ακτής του Ελεφαντοστού. Είναι οι ηγέτες του ομίλου και η προσωπική τους συνάντηση θα είναι πολύ “σκληρή”. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρόκο – Ακτή του Ελεφαντοστού.

Αδύναμη νίκη, αδύναμο παιχνίδι

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα του Μαρόκου οδηγεί στον όμιλο Δ, επειδή στον πρώτο γύρο η ομάδα κέρδισε. Ωστόσο, η νίκη των παικτών του Hervé Renard ήταν πολύ αδύναμη και πάνω από έναν πολύ αδύναμο αντίπαλο – 1:0 με την εθνική ομάδα της Ναμίμπια. Σ’ εκείνο τον αγώνα η Μαροκινοί κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια των 90 λεπτών, αλλά σημείωσαν το μοναδικό γκολ στο 89ο λεπτό (και μάλιστα αυτογκόλ). Αλλά το γεγονός ότι οι Μαροκινοί έχουν προβλήματα ήταν ορατό ακόμα και πριν το τουρνουά. Πριν από το τουρνουά η εθνική ομάδα είχε 3 ήττες σε μια σειρά…

Οι Ιβοριανοί μόλις τώρα αποκτούν φόρμα

Ταυτόχρονα, η εθνική Ακτής Ελεφαντοστού κέρδισε επίσης ελάχιστα τον πρώτο αγώνα στον όμιλο, αλλά ο αντίπαλος ήταν ελαφρώς πιο ισχυρός – 1:0 με την εθνική της Νότιας Αφρικής. Οι Ιβοριανοί δεν προσπάθησαν να κυριαρχήσουν, αλλά οι επικίνδυνες στιγμές υπήρχαν μόνο από την πλευρά τους (και συνεχώς). Έτσι η νίκη της ενδεκάδας του Ιμπραήμ Καμάρα άξιζε και με λογικό σκορ. Εάν πάρετε το παιχνίδι των “ελεφάντων” πριν από το τουρνουά, έδειξαν καλό επιθετικό παιχνίδι, αλλά όχι χωρίς λάθη στην άμυνα…

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα του Μαρόκου φαίνεται πολύ αδύναμη αυτή τη στιγμή και προβλήματα φαίνονται σε όλες τις γραμμές. Ενώ η εθνική Ακτής Ελεφαντοστού είναι απλώς καλή, αλλά είναι σαφές ότι θα αυξάνει ρυθμούς από τον αγώναστον αγώνα. Και γενικά, τον τελευταίο καιρό τα αποτελέσματα είναι πιο ομοιόμορφα στους “ελέφαντες”, γι’ αυτό προτείνουμε να ποντάρετε σ’ αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Ακτή Ελεφαντοστού ή ισοπαλία με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *