The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Φέγενορντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Марсель-Фейеноорд-05.05_cr

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κονφερενς Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Βελοντρόμ

Το απόγευμα της Πέμπτης θα καθοριστούν οι τελευταίοι συμμετέχοντες στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Στη Μασσαλία η τοπική Μαρσέιγ φιλοξενεί τη Φέγενορντ στον ημιτελικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Ποιος θα πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι Γάλλοι ή οι Ολλανδοί; Οι ειδικοί του site έγραψαν αποκλειστική πρόβλεψη για τον καθοριστικό αγώνα στις 5 Μαΐου 2022.

Η Μαρσέιγ αυτή τη σεζόν έχει ανεβάσει αισθητά τους ρυθμούς

Οι «Προβηγκιανοί» λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν, στα μέσα της περασμένης σεζόν, αντικατέστησαν τον Βίλας Μπόας, που έφυγε με το σκάνδαλο, στο Σαμπάολι. Ο Χόρχε στο τέλος του πρωταθλήματος δεν πάλεψε τόσο σοβαρά για υψηλά αποτελέσματα όσο προσπαθούσε να καταλάβει την κατάσταση μέσα στη νέα του ομάδα. Αποδίδει τώρα. Και σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό στο πρωτάθλημα. Η ομάδα  κατάφερε να ανέβει στη 2η θέση και θέλει να τερματίσει εδώ. Αν και στο Γιουρόπα Λιγκ οι Γάλλοι ήταν μόλις τρίτοι, αλλά αυτό τους επέτρεψε να μετακομίσουν στο Κόνφερενς Λιγκ αυτή τη σεζόν. Εδώ έπαιξαν με επιτυχία: κέρδισαν όλα τα ματς με την Καραμπάχ, και με τη Βασιλεία και με τον ΠΑΟΚ. Και μόνο στο Ρότερνταμ αυτή η σειρά διεκόπη, έχασαν με σκορ 2-3.

Η Φέγενορντ παραμένει ξεκάθαρα η 3η ομάδα στην Ολλανδία

Ο σύλλογος του λαού ήταν μόλις 5ο στην Έρεντιβιζι την περασμένη σεζόν και προκρίθηκε για την ευρωπαϊκή διοργάνωση μόνο μέσω των play-off. Αλλά τώρα οι παίκτες του Arne Slot είναι καλοί. Ποτέ δεν μπόρεσαν να επιβάλουν πραγματικό ανταγωνισμό όχι μόνο στην Άγιαξ, αλλά ακόμη και στην PSV, περιοριζόμενοι μόνο στην επιστροφή στη 3η θέση και, όπως φαίνεται, θα τερματίσουν εκεί. Μπορούν επιτέλους να εστιάσουν στην απόδοση στο Κόνφερενς Λιγκ. Εκεί, έχοντας περάσει με σιγουριά τον γύρο των ομίλων, οι Ολλανδοί νίκησαν στους 16 τη Μακάμπι Χάιφα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Και τον Απρίλιο, έχοντας παίξει πρώτα 3-3 με τη Σλάβια, ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας κατάφερε να νικήσει τους Τσέχους με σκορ 3-1 στην Πράγα. Την περασμένη Πέμπτη νίκησαν χάρη στο διπλό του Ντεσέρς και το 1+1 επί της Σινιστέρα. Ωστόσο, το πλεονέκτημα είναι ελάχιστο, 1 γκολ μόνο, είναι ξεκάθαρο ότι στη Γαλλία θα είναι όσο πιο δύσκολο γίνεται.

Προηγούμενοι αγώνες

Τη σεζόν 1999/2000 οι ομάδες αγωνίστηκαν στον 2ο γύρο των ομίλων. Τότε η Φέγενορντ κέρδισε με 3-0 εντός έδρας, μετά στάθηκε στην ισοπαλία χωρίς τέρματα στο Βελοντρόμ.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ εντός έδρας θα κάνει τα πάντα για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως η Φέγενορντ είναι επίσης ξεκάθαρα αποφασισμένη να υπερασπιστεί το δικαίωμά της να παίξει στον τελικό. Θα ποντάρουμε λοιπόν στο «over 2,5 γκολ» (με απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *