The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Σταντ ντε Ρενς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Марсель-Реймс-07.08

Πρωτάθλημα Γαλλίας  

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Βελοντρόμ

Φέρνουμε υπόψη των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Μαρσέιγ – Ρενς, οι αντίπαλοι θα κλείσουν το πρόγραμμα των αγώνων της Ligue 1 της Κυριακής.

Τους Προβηγκιανούς περιμένει πολυάσχολη σεζόν

Η Μαρσέιγ τερμάτισε δεύτερη την περασμένη σεζόν, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί λαμπρό αποτέλεσμα, γιατί ήταν σχεδόν αδύνατο να ανταγωνιστεί την ΠΣΖ. Παρά το καλό αποτέλεσμα, η διοίκηση άλλαξε προπονητή, ο Ιγκόρ Τούντορ πήρε τη θέση του Σαμπάολι. Ο σύλλογος πήρε δυνατή ενίσχυση φέτος το καλοκαίρι, ξοδεύοντας περισσότερα από 73 εκατομμύρια ευρώ σε νέους παίκτες. Αγοράστηκαν τρεις παίκτες από τη Ρόμα: ο τερματοφύλακας Λόπες, καθώς και οι Underra και Vereto, ξοδευτήκαν παραπάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ για αυτούς, αγόρασαν και τον Milik από τη Νάπολι για 8 εκατομμύρια ευρώ. Τέτοιες δαπάνες φαίνονται δικαιολογημένες, γιατί χρειάζονται παίκτες για να αγωνιστεί η ομάδα στο Champions League και στο League 1. Η ζημιά δεν θα επιτρέψει σε δύο παίκτες να μπουν στο γήπεδο.

Η Σταντ ντε Ρενς είναι μια δυνατή μεσαία ομάδα

Για τη Ρενς η περασμένη σεζόν πήγε καλά, η ομάδα πήρε μια θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, δηλαδή 12η. Δεν υπήρχαν ευκαιρίες για ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά το κενό από τη ζώνη του υποβιβασμού ήταν άνετο. Το καλοκαίρι η ομάδα δεν παρουσίασε μεγάλη δραστηριότητα στη μεταγραφική αγορά ξοδεύοντας κάτι παραπάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ για νέους παίκτες. Το βασικό απόκτημα εκτός σεζόν ήταν ο Ιάπωνας επιθετικός Γκένκα Τζουν Ίτο έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Τρεις παίκτες δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο εντός έδρας, σημειώνοντας 1:1, αλλά κέρδισε 1:0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Το ξεκίνημα είναι πάντα σημαντικό ψυχολογικά, αλλά είναι δύσκολο να μπεις στην έναρξη του πρωταθλήματος σε βέλτιστη κατάσταση. Στα χαρτιά δίνεται πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, αν και είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η κατάσταση των αντιπάλων. Θα ρισκάρω να υποθέσω ότι οι σύλλογοι θα επιδείξουν παραγωγικό ποδόσφαιρο, οπότε το στοίχημα στο over 2,5 γκολ φαίνεται βατό (απόδοση 2,03).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *