The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Σαιντ Ετιέν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Марсель-Сент-Этьен-17.09b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Μαρσέιγ Στάδιο Βελοντρόμ

Η Μαρσέιγ και η Σαιντ Ετιέν, που έχουν αποκτήσει εξαιρετική αγωνιστική φόρμα, θα ολοκληρώσουν επιτέλους το πρόγραμμα του πρώτου γύρου της Λιγκ 1.

Μαρσέιγ

Ο σημερινός αντιπρόεδρος της χώρας, Μαρσέιγ, καταλαμβάνει την πέμπτη θέση της κατάταξης με έξι βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 4:2. Προηγουμένως η ομάδα νίκησε την Μπρεστ 3:2 με εντυπωσιακό στιλ, καθώς και απροσδόκητα νίκησαν την αντίσταση της τρομερής ΠΣΖ (1:0), παίζοντας εκτός έδρας.

Σαιντ Ετιέν

Την ίδια στιγμή η Σαιντ Ετιέν με το ίδιο σκορ 2:0 επικράτησε όχι των ισχυρότερων Λοριάν και Στρασμπούρ. Έτσι, οι Πράσινοι ήρθαν πολύ κοντά στην ομάδα των ηγετών. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι στην εκστρατεία 2018/19 παρά λίγο να τελειώσουν στη ζώνη του Champions League και ένα χρόνο αργότερα οι Στεφανουά μόλις απέφυγαν υποβάθμιση στην τάξη.

Πρόβλεψη

Το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι μέσα σε τέσσερις ημέρες – σε ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα η Μαρσέιγ είναι απίθανο να δείξει τις καλύτερες ιδιότητες, ειδικά συναισθηματικά. Προβλέπω λοιπόν λάθη από την πλευρά της Μαρσέιγ, ειδικά επειδή η σημερινή Σαιντ Ετιέν είναι σε θέση να εκπλήξει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Σαιντ Ετιέν δε θα χάσει με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *