The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Marseille-RBLeipzig-12.04

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ προημιτελικός – φάση 2 από 2

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βελοντρόμ

Την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν 4 συναντήσεις στο πλαίσιο των δεύτερων αγώνων του προημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ, ένας εκ των οποίων θα είναι р αναμέτρηση μεταξύ της γαλλικής Ολιμπίκ και της γερμανικής ομάδας ΡΜ Λειψίας. Το πρώτο παιχνίδι της αναμέτρηση, το οποίο έλαβε χώρα πριν από μία εβδομάδα στο «Red Bull Arena», τελείωσε με την ελάχιστη νίκη 1:0 των γηπεδούχων, τώρα η Μαρσέιγ για να μπει στην πρώτη τετράδα των ισχυρότερων ομάδων του τουρνουά πρέπει να σκοράρει εντός έδρας τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά κατά προτίμηση πάνω από δύο.

Η επιδείνωση του αγώνα

Εντελώς πρόσφατα η Μαρσέιγ ήταν στη δεύτερη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Γαλλίας, αλλά μετά από μια σειρά αποτυχιών η ομάδα έπεσε στην τέταρτη θέση, χάνοντας από τη Λυών σε δευτερεύοντες δείκτες. Σε αυτή την κατάσταση το Γιουρόπα Λιγκ για την ομάδα του Rudy Garcia αποκτά και πάλι μεγάλη σημασία, επειδή υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι ότι μέσω της Λιγκ 1 δεν θα καταφέρουν να προκριθούν στο Champions League.

Αποτυχία

Η ΡΜ Λειψίας πριν από τον αγώνα με την Μπάγερ τη Δευτέρα κατόρθωσε να κερδίσει τρεις φορές στη σειρά, νίκησε την Μπάγερν και την Αννόβερο στο γερμανικό πρωτάθλημα, στo Γιουρόπα Λιγκ τη Μαρσέιγ στην δρας της. Αλλά την Μπάγερ δεν κατάφερε να κερδίσει. Επιπλέον, οι «φαρμακοποιοί», χάνοντας πρώτοι, κατόρθωσαν στο τέλος να χτυπήσουν τέσσερις φορές τις πύλες των «ταύρων», νικώντας την ομάδα του Hazenhüttl 4:1. Προς το παρόν είναι δύσκολο να πούμε αν ήταν ένας καταστροφικός αγώνας ή η ΡΜ Λειψίας βρίσκεται σε παρακμή, αλλά να ποντάρετε στην επερχόμενη συνάντηση στη γερμανική ομάδα είναι αρκετά επικίνδυνο.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ ξέρει να παίξει τέλεια στην έδρα της, σπάνια χάνει στο Βελοντρόμ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μαρσέιγ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *