The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Ρεν: Πρόβλεψη και στοιχήματα στον αγώνα της Λιγκ 1 Γαλλίας

Marseille-Rennes-26.08

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Βελοντρόμ

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρωτάθλημα της Γαλλίας άρχισε δυναμικά, κατά μέσο όρο οι ομάδες σκοράρουν 2,75 γκολ, η σημαντική συμβολή της Μαρσέιγ σε αυτά τα στατιστικά στοιχεία είναι παρούσα. Και η Ρεν στο πρώτο γύρο συμμετείχε στο παραγωγικό παιχνίδι, αν και οι «ερυθρόμαυροι» δύσκολα μπορεί να ονομαστούν ομάδα του ύψους.

Πριν από την έναρξη της επίσημης περιοδείας η Μαρσέιγ έπαιξε αρκετούς φιλικούς αγώνες, στους οποίους πιο συχνά ευχαριστούσε τους οπαδούς των αντιπάλων παρά τους δικούς της. Καταγράφηκαν ήττες από την Béziers, Σάιντ Ετιέν, Μπετίς, Μπόρνμουθ. Όμως ξεκίνησε το γαλλικό πρωτάθλημα και οι «l’OM» από τον εναρκτήριο γύρο πέτυχαν νίκη. Στις 10 Αυγούστου στο «Βελοντρόμ» η Ολιμπίκ φιλοξένησε τη Τουλούζ, η οποία την περασμένη σεζόν κράτησε με δυσκολία τη θέση στην ελίτ. Στο πρώτο ημίχρονο με τους «μοβ» είχε βασανίσει, το γκολ ήρθε μόνο στο 45ο λεπτό, από το πέναλτι ήταν ακριβής ο Παγιέ. Στο δεύτερο ημίχρονο για τη Μαρσέιγ πάλι σκόραρε ο Παγιέ, επίσης σε εκείνο το παιχνίδι διακρίθηκαν ο Germaine και Thoven. Φάνηκε ότι η Μαρσέιγ θα συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία, αλλά τη δεύτερη αγωνιστική μέρα οι παίκτες του Γκαρσία εντυπωσιακά έχασαν εκτός έδρας από τη Νιμ 1:3. Τι να κάνουν; Θα έχουν περισσότερα κίνητρα την Κυριακή.

Οι «ερυθρόμαυροι» έχασαν τον εναρκτήριο αγώνα από τη Λιλ 1:3, αν και οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σε αυτό το παιχνίδι πρώτοι οδήγησαν στο σκορ, σημείωσε ο Grenier μετά το ασίστ  του Silica. Αλλά στον πρώτο αγώνα εντός έδρας η ομάδα του Lyamushi σε μια δύσκολη αντιπαράθεση με την Ανζέ πήρε το πάνω χέρι 1:0. Το μόνο γκολ είναι στο λογαριασμό του Sarah, σκοραρισμένο  από το ασίστ του Andre στο 81ο λεπτό. Στην κατάταξη της Λιγκ 1 η Ρεν βρίσκεται στη 12η θέση με 3 βαθμούς στο ενεργητικό. Τον ίδιο αριθμό βαθμών κέρδισαν Μαρσέιγ, Λυών, Μονπελιέ και η Τουλούζ.

Προγνωστικά για τον αγώνα Μαρσέιγ – Ρεν

Τη σεζόν 2017–18 η Μαρσέιγ και η Ρεν έπαιξαν μεταξύ τους δύο φορές στη Λιγκ 1 Γαλλίας:

Μάρσελ – Ρεν 1:

Ρεν – Μαρσέιγ 0:3.

Μπροστά στη Μαρσέιγ για τη σεζόν υπάρχει ο στόχος να προκριθεί στην κορυφή-3, και η απώλεια των βαθμών στα εντός έδρας παιχνίδια δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια του προπονητικού επιτελείου της Ολιμπίκ, ειδικά μετά την ήττα από τον νεοφερμένο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μαρσέιγ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *