The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για τον αγώνα

Марсель-ПСЖ-26.02

Πρωτάθλημα Γαλλίας
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023, 9:45μ.μ.
Στάδιο Βελοντρόμ

Η κύρια διακόσμηση του εικοστού πέμπτου γύρου της Ligue 1 θα είναι μια θεμελιώδης μάχη μεταξύ της Μαρσέιγ και της ΠΣΖ.
Μαρσέιγ
Μέσα στον περασμένο μήνα, η Μαρσέιγ εκτός έδρας νίκησαν τη Ναντ (2:0), την Κλερμόν (2:0) και την Τουλούζ (3:2), αλλά εντός έδρας υπήρξαν αστοχίες με Μονακό (1:1) και Νις (1:3). Παρόλα αυτά οι Προβηγκιανοί νιώθουν υπέροχα στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος έχοντας στο ενεργητικό τους 52 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 48:22.
ΠΣΖ
Παράλληλα, η ΠΣΖ, όχι χωρίς δυσκολία, έσπασε την αντίσταση των Μονπελιέ (3:1), Τουλούζ (2:1) και Λιλ (4:3), σημείωσε ισοπαλία 1:1 με τη Ρεμς και ηττήθηκε από την Μονακό 1:3. Σε όλη τη διοργάνωση, οι Παριζιάνοι κέρδισαν 57 βαθμούς, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 59:23. Αυτή τη στιγμή έχει πλήρη ηγεσία στη βαθμολογία.
Πρόβλεψη
Και οι δύο ομάδες έχουν ισχυρό επιθετικό δυναμικό, αλλά ταυτόχρονα σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο χάνουν στα δικά τους δίχτυα. Νομίζω ότι ακόμη και τώρα η Μαρσέιγ και η ΠΣΖ θα ευχαριστήσουν το κοινό με μια πληθώρα αποτελεσματικών ενεργειών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *