The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για τον αγώνα

Монпелье-Марсель-02.01

Κύπελλο Γαλλίας – Γύρος των 16
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 10:10 μ.μ.
Στάδιο Βελοντρόμ
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει ένα αρκετά πλούσιο πρόγραμμα, κυρίως στα κύπελλα. Ιδιαίτερα ενεργά την Τετάρτη πρόκειται να παίξουν στη Γαλλία. Μέχρι στιγμής έχουν φτάσει στο στάδιο των 16, και τα ζευγάρια θα είναι πολύ διαφορετικά. Κεντρική βέβαια θα είναι η μονομαχία της Μαρσέιγ με την ΠΣΖ. Θα μπορέσουν ο Mbappe και η παρέα του να πετύχουν στο Στάδιο Βελοντρόμ; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου ετοίμασε πρόγνωση για τον αγώνα στις 8 Φεβρουαρίου 2023.
Η Μαρσέιγ μετά από αλλαγή τεχνικού προσπαθεί να διατηρήσει το επίπεδο του 2021/2022
Η Μαρσέιγ μπόρεσε να φτάσει σε αξιοπρεπή αποτελέσματα την περασμένη σεζόν – ο Sampaoli μπόρεσε να προσαρμόσει το παιχνίδι έτσι ώστε οι παίκτες του να ανέβουν στη 2η θέση. Αλλά, έχοντας φτάσει την ομάδα στο ασημένιο μετάλλιο του πρωταθλήματος της Γαλλίας, ο Χόρχε άρχισε να σκέφτεται πάρα πολύ τον εαυτό του και κατάφερε να διαπληκτιστεί εντελώς με τους εργοδότες το καλοκαίρι. Τελικά αντικαταστάθηκε από τον Tudor. Για τον Ιγκόρ αυτή είναι η πρώτη τέτοια εμπειρία τόσο στη χώρα όσο και στο πρωτάθλημα και το φθινόπωρο οι Προβηγκιανοί έκαναν πολλά λάθη (τι αξίζει η ανεπιτυχής επιστροφή στο Champions League). Σταδιακά όμως ανέβασαν στροφές και επέστρεψαν στο γκρουπ των κορυφαίων στην εγχώρια αρένα. Την Κυριακή όμως έπαιξαν με τη Νις, από την οποία έχασαν, παρά το γκολ του Μαλινόφσκι.
Η ΠΣΖ μπορεί ήδη να σκέφτεται περισσότερο το Champions League
Οι «Παριζιάνοι» μοιάζουν πλέον περισσότερο με τον ηγέτη κάποιας μη δυτικής χώρας, αλλά κάποιον από την Κεντρική ή και την Ανατολική Ευρώπη, όπως η Λουντογκόρετς ή, για παράδειγμα, η Ζενίθ. Ή τουλάχιστον η Μπάγερν Μονάχου, που κυριαρχεί και στην Μπουντεσλίγκα. Αξιοσημείωτο είναι ότι η κλήρωση έκανε πλάκα και ήδη στους 16 του Champions League θα παίξουν μεταξύ τους τα μεγαθήρια Γαλλίας και Γερμανίας. Με την προσδοκία αυτού, όλοι στο Παρίσι φαίνεται να είναι απορροφημένοι. Ευτυχώς, επί Γκαλτιέ, τη φετινή σεζόν, η κυριαρχία της ΠΣΖ δεν προκαλεί την παραμικρή αμφιβολία. Όμως, τον χειμώνα, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, άρχισαν τα λάθη, με Λανς, Ρεν, Ρεμς. Και με την Τουλούζ κέρδισαν εντός έδρας ελάχιστα, 2-1.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Μαρσέιγ σημείωσε μόνο 1 ισοπαλία στους 5 τελευταίους αγώνες με την ΠΣΖ.
Πρόβλεψη
Οι Παριζιάνοι είναι δυνατοί, αλλά όχι συγκεντρωμένοι. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο «over 2,5» (με απόδοση 1,77).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *