The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Νις: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-Marseille-Nice-10.03

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Βελοντρόμ

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πιο κοντά στη γραμμή τερματισμού του πρωταθλήματος η Μαρσέιγ επιτέλους αρχίζει να μοιάζει με τον εαυτό της. Έχοντας σημειώσει 13 βαθμούς στους τελευταίους 5 γύρους του πρωταθλήματος, καταλαμβάνει την 4η θέση στον πίνακα. Είναι μόλις 5 βαθμούς πίσω από την 3η Λυών, την οποία, παρεμπιπτόντως, θα φιλοξενεί στην έδρα της 3 γύρους πριν το τέλος. Από τη 2η Λιλ απέχει 10 μονάδες. Και σίγουρα θα αγωνιστεί σκληρά για το εισιτήριο στο Champions League, πιθανόν κιόλας άμεσο, παρακάμπτοντας το κόσκινο των προκριματικών. Και η Λιλ έχει επίσης δύσκολο πρόγραμμα, έχει να παίξει εναντίον της Λυών και εναντίον της ΠΣΖ. Τα «σκυλιά» θα χάνουν βαθμούς ακόμα και όχι μία φορά. Η Μαρσέιγ πρέπει να κερδίζει βαθμούς, όπου μπορεί και όπου δεν μπορεί. Εδώ μπορεί.

Νις

Στον τελευταίο γύρο η Νις κατάφερε να διακόψει τη σειρά των ηττών αποτελούμενη από 3 αγώνες με τη νίκη επί Στρασμπούργκ, που της επέτρεψε να μετακινηθεί στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τώρα από την Μαρσέιγ η Νις είναι 4 βαθμούς πίσω. Μετά από αυτή την περιοδεία θα είναι σίγουρα 7. Γιατί;

Πρόβλεψη

Πρώτον, τους τρεις τελευταίους αγώνες στη σειρά η Νις χάνει. Και από ποιον… καλά από τη Λιλ, αλλά και από τη 12η Ανζέ και 17η Αμιέν. Τα τελευταία 4 παιχνίδια στη σειρά η Νις επίσης χάνει από τη Μαρσέιγ. Στα τελευταία 16 χρόνια η Νις ερχόταν να παίξει στη Μασσαλία 18 φορές και σημείωσε μόνο 4 νίκες εκεί, ενώ έχασε σε 13 αγώνες. Η Μαρσέιγ κέρδισε 8 από 13 εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος. Η σύνθεση της Μαρσέιγ είναι πολύ πιο ισχυρή από τους “αετούς”. Ο Μπαλοτέλι, που αγοράστηκε το χειμερινό διάλειμμα από τη Νις, όπου έπαιξε 10 αγώνες σε αυτό το πρωτάθλημα και δεν σημείωνε ούτε ένα γκολ, νοικοκυρεύτηκε, αμέσως μπήκε στο παιχνίδι και σε 6 αγώνες σημείωσε ήδη 4 γκολ για την Μαρσέιγ. Βάζοντας όλα τα διαθέσιμα δεδομένα μαζί, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Μαρσέιγ, η οποία αγωνίζεται για τη θέση στο Champions League για το φθινόπωρο, δεν θα δώσει κανένα βαθμό σε αρκετά βολικό φιλοξενούμενο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μαρσέιγ με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *