The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Λιλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

005---Marseille---Lille---25.01

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Βελοντρόμ, Μασσαλία

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο εναρκτήριος αγώνας του 22ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ Μαρσέιγ και Λιλ, η οποία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν ότι οι γηπεδούχοι είναι μικρό φαβορί, ωστόσο αξίζει να προσέξουμε το γεγονός ότι η Μαρσέιγ δεν ευχαριστούσε τόσο συχνά με τις νίκες της, όπως θα το ήθελαν οι οπαδοί αυτής της ομάδας. Με τη σειρά της η Λιλ συνεχίζει να κερδίζει σταθερά βαθμούς στο πρωτάθλημα, η ομάδα αγωνίζεται για να διατηρήσει τη δεύτερη θέση.

Στην έβδομη θέση

Η Μαρσέιγ έχει αδύναμη σεζόν, η ομάδα του Garcia μετά από 20 παιχνίδια βρίσκεται στην έβδομη θέση με 31 βαθμούς στο ενεργητικό. Να προσέξουμε ακόμα μια λεπτομέρεια ότι η Μαρσέιγ φαίνεται αδύναμη σε αγώνες ενάντια στους ανταγωνιστές, ενώ παίζει πολύ καλά στους αγώνες με ομάδες μεσαίας τάξης και αουτσάιντερ.

Καλή φόρμα

Η Λιλ στις 5 τελευταίες συναντήσεις κατέκτησε τέσσερις νίκες και μία ήττα. Η μοναδική ήττα συνέβη στον εντός έδρας αγώνα εναντίον Τουλούζ, οι νίκες καταγράφηκαν πάνω από τη Νιμ, Σοσό, Καέν και Αμιέν. Η Λιλ, μετά από 21 αγώνες στο γαλλικό πρωτάθλημα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 40 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι τρεις μονάδες περισσότερο από τη Λυών, το πιο κοντινό διώκτης της Λιλ. Επίσης, σημειώστε ότι η Λιλ παίζει αρκετά καλά εκτός έδρας, οι “σκύλοι” σε 10 εκτός έδρας συναντήσεις πέτυχαν πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ σε όλο το φθινοπωρινό μέρος του πρωταθλήματος αντιμετώπιζε προβλήματα σε αγώνες με ομάδες-ανταγωνιστές, ενώ η Λιλ είναι σε καλή κατάσταση, τα «σκυλιά» παίζουν καλά εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Λιλ δε θα χάσει με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *