The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρίτιμο εναντίον Ζιλ Βισέντε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Маритиму-ЖилВисенте-15.06b

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio do Μαρίτιμοo

Ο 27ος γύρος του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας ξεκινά στις 15 Ιουνίου με τον αγώνα μεταξύ Μαρίτιμο – Ζιλ Βισέντε, οι ειδικοί μας ετοίμασαν τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων.

Για τη Μαρίτιμο ήρθε ώρα να σκεφτεί την ασφάλειά της

Η Μαρίτιμο μπορεί να ονομαστεί μεσαία ομάδα της πορτογαλικής ελίτ, ο σύλλογος κατάφερε κιόλας να παίξει σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Αυτή τη σεζόν η ομάδα δεν έχει τόσο ευχάριστες προοπτικές, μόνο 14η θέση και 5 βαθμοί διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού. Μετά το διάλειμμα η Μαρίτιμο έπαιζε καλά, αν και κατάφερε να σκοράρει μόνο έναν βαθμό σε δύο αγώνες. Στην αρχή υπήρξε μια μοιραία κακή τύχη με την Βιτόρια Σετούμπαλ, ο διαιτητής ακύρωσε δύο φορές τα γκολ της ομάδας με τη βοήθεια του VAR, ως αποτέλεσμα ισοπαλίας 1:1. Στη δεύτερη συνάντηση σημειώθηκε ήττα από την Πόρτο 1:0, αλλά δεν είναι καθόλου ντροπή να χάσει από το μεγιστάνα με αυτό το σκορ. Γενικά, τα λιοντάρια έχουν νε κερδίσουν σε πέντε συνεχόμενες συναντήσεις, ήρθε η ώρα να τερματιστεί αυτή η σειρά αποτυχιών.

Η Ζιλ Βισέντε δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο

Για την Ζιλ Βισέντε η σεζόν δεν είναι καθόλου άσχημη, το κύριο πράγμα για το σύλλογο είναι να διατηρήσετε θέση στην ελίτ και να μην ανησυχεί για αυτό στο τέλος. Στην κατάταξη η ομάδα καταλαμβάνει την 11η θέση, η οποία της επιτρέπει να αισθάνεται ασφαλής, αλλά δεν υπάρχουν προοπτικές να λάβετε υψηλότερη θέση. Η ομάδα ξεκίνησε με δύο ήττες, εναντίον αντιπάλων με τους οποίους ήταν απαραίτητο να παλέψει για βαθμούς. Πρώτα ήταν ήττα από το αουτσάιντερ Πορτιμονένσε 1:0 και μετά ήττα από τον άφοβο πρωτάρη Φαμαλισάο 3:1. Φαίνεται ότι για τους ποδοσφαιριστές είναι δύσκολο να βρουν κίνητρα.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Ζιλ Βισέντε εκμεταλλεύτηκε πλήρως το πλεονέκτημα της έδρας ης στον πρώτο γύρο, κερδίζοντας 2:0. Ο ήρωας της συνάντησης ήταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός Σάντρο Λίμα, ο οποίος σημείωσε διπλό.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες εδώ και πολύ καιρό δεν ευχαριστούν με τις νίκες τους οπαδούς τους. Συμφωνούμε με τους bookmakers στο ότι η Μαρίτιμο θεωρείται ένα μικρό φαβορί. Η γηπεδούχος ομάδα φαινόταν καλύτερη από τον αντίπαλο στο σχέδιο παιχνιδιού μετά την καραντίνα. Επίσης η Μαρίτιμο θα πρέπει να έχει περισσότερα κίνητρα, καθώς η ζώνη κινδύνου είναι πολύ κοντά. Προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη των γηπεδούχων με μηδενικό χάντικαπ, το στοίχημα φαίνεται πολύ αξιόπιστο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μαρίτιμο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *