The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μακάμπι Χάιφα εναντίον Ολυμπιακός: προγνωστικά για στοίχημα

МаккабиХайфа-Олимпиакос-20.07

Champions League – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Στάδιο Σάμι Οφέρ

Ένα από τα βασικά γεγονότα της νέας εβδομάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, φυσικά, θα είναι το Champions League. Κάνει ένα νέο βήμα στον κεντρικό γύρο. Στη Χάιφα θα παιχτεί αγώνας μεταξύ τοπικής Μακάμπι και τον ελληνικό Ολυμπιακό. Οι Έλληνες είναι φιλόδοξοι, αλλά σίγουρα θα είναι το φαβορί, ειδικά στην πρώτη συνάντηση; Οι ειδικοί για τον ιστότοπο έχουν συντάξει μια αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 20 Ιουλίου 2022.

Η Μακάμπι Χάιφα πρέπει να ανταγωνιστεί με επιτυχημένο συνονόματο του μπάσκετ

«Οι Πράσινοι από την Κάρμελ» έχουν, φυσικά, όχι τόσο υψηλές αποδόσεις όσο οι συνάδελφοί τους που παίζουν στο παρκέ. Όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν άξιοι δείκτες, που αξίζουν 14 τίτλους πρωταθλήματος (συν 5 κύπελλα). Κατάφεραν να κερδίσουν το «χρυσό» στην τελευταία κλήρωση, νίκησαν όλους τους ανταγωνιστές με επικεφαλής τη Hapoel (Beersheba). Υπάρχουν ορισμένες επιτυχίες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Champions League, όπου κατάφεραν να φτάσουν στη φάση των ομίλων δύο φορές. Στην τελευταία κλήρωση η Μακάμπι έχασε από τον πρώτο προκριματικό αντίπαλο, τη σεμνή Καϊράτ. Αλλά στο Conference League απέτυχαν να φτάσουν στον κύριο γύρο.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει το στάτους του κύριου σύμβολου του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο «θρύλος», παρεμπιπτόντως, είναι επίσης αναγκασμένος να παλέψει για τους φιλάθλους με την ομώνυμη ομάδα του μπάσκετ. Αλλά στο ποδόσφαιρο κατάφερε να πετύχει σοβαρά αποτελέσματα: 47 φορές ο τίτλος του πρωταθλήματος πήγε στον Πειραιά. Αμετάβλητα από το 2020, ήδη τρεις φορές στη σειρά. Για άλλη μια φορά την άνοιξη προσπέρασαν όλους τους διώκτες με επικεφαλής τον ΠΑΟΚ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, όμως, δεν δείχνει τίποτα. Ναι, από καιρό σε καιρό ήταν δυνατό να μπει στον κύριο γύρο του Champions League, αυτό συνέβη, για παράδειγμα, το 2020, όταν η ομάδα κατάφερε να κερδίσει την 3η θέση και στη συνέχεια να φτάσει στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Όμως πριν από ένα χρόνο, οι Έλληνες έχασαν από τη Λουντογκόρετς στα προκριματικά. Ως αποτέλεσμα, μετακόμισαν στο Europa League, όπου προκρίθηκαν και πάλι στα πλέι οφ, αλλά μετά ήταν η Αταλάντα. Ηττήθηκε κιόλας στο Μπέργκαμο, αλλά στον καθοριστικό αγώνα ο Μαλινόφσκι και η παρέα σημείωσαν το 3-0.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2002, οι σύλλογοι έπαιξαν στη φάση των ομίλων του Champions League. Τότε η Μακάμπι σημείωσε 4 βαθμούς σε αναμετρήσεις μεταξύ τους (3-0 εντός, 3-3 εκτός έδρας), και τελικά προηγήθηκε του Ολυμπιακού στη διαμάχη για την 3η θέση.

Πρόβλεψη

Η Μακάμπι δεν είναι κακή, αλλά φαίνεται πως πλέον υπάρχουν περισσότερα ατού στον Ολυμπιακό. Τολμούμε να υποθέσουμε ότι θα κερδίσουν οι Έλληνες (απόδοση 2,05).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *