The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μακάμπι Χάιφα εναντίον Ερυθρός Αστέρας: πρόβλεψη για τον αγώνα

МаккабиХайфа-ЦрвенаЗвезда-17.08

Champions League – ΠλέιοφΦάση 1 από 2

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σάμι Οφέρ

Η πρόκριση για το Champions League ξεκίνησε τον περασμένο μήνα. Όμως στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, η πρόκριση θα έρθει στον καθοριστικό γύρο της. Ήδη την Τρίτη η Μακάμπι Χάιφα θα παίξει με τον Ερυθρό Αστέρα. Για κάθε σύλλογο θα είναι μια τεράστια πρόοδο το να μπει στον κύριο γύρο. Ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα προς αυτό; Για τους αναγνώστες του ιστότοπου, είναι διαθέσιμη η πρόβλεψη για τον πρώτο αγώνα σε αυτό το ζευγάρι, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 17ης Αυγούστου 2022.

Η Μακάμπι Χάιφα είναι σταθερή στην κατάσταση του ισχυρότερου συλλόγου στο Ισραήλ τώρα

Η Μακάμπι Χάιφα είναι αρκετά επιτυχημένος σύλλογος, παρά το πόσο υψηλός είναι ο ανταγωνισμός στη χώρα. Συνολικά, ήταν πρωταθλητές 14 φορές και, το πιο σημαντικό, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο το 2021, μπόρεσαν να διατηρήσουν αυτή τη θέση και στην επόμενη κλήρωση. Αυτό τους επέτρεψε να ξεκινήσουν ξανά στα προκριματικά του Champions League. Και εκεί ήδη κατάφερε να περάσει 2 αντιπάλους. Στην αρχή οι παίκτες του Μπαράκ Μπαχάρ εξέπληξαν τους πάντες καταφέρνοντας να βγάλουν νοκ άουτ τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, οι φιλόδοξοι Έλληνες ηττήθηκαν με 4-0 εντός έδρας μετά το 1-1 εντός έδρας. Όμως με τον κυπριακό Απόλλωνα δεν υπήρχαν καθόλου προβλήματα: 6-0 σε 2 αγώνες.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η Νο. 1 δύναμη στο σερβικό ποδόσφαιρο

Τα «αστέρια» πάντα ανταγωνίζονταν και θα συνεχίσουν τη διαφωνία με την Παρτιζάν. Αλλά τώρα έχουν ένα τέτοιο ατού μπροστά στα «γκρόμπαρ» όπως η οικονομική, χορηγική βοήθεια από την Gazprom. Οπότε από χρόνο σε χρόνο τα τελευταία χρόνια κερδίζουν νίκες. Έστω και αν κάποιες φορές, όπως την περσινή σεζόν, η απόσταση αποδείχτηκε ελάχιστη. Οι παίκτες του Ντέγιαν Στάνκοβιτς καταφέρνουν να φανούν καλά και στον διεθνή χώρο. Βέβαια τον τελευταίο καιρό το φθινόπωρο (και μετά στα πλέι οφ) έπαιξαν στο Europa League. Πριν από ένα χρόνο τους σταμάτησε η Σερίφ. Τώρα έπρεπε να ξεκινήσουν με έναν άλλο εκπρόσωπο της μετασοβιετικής περιοχής – την Πιούνικ. Δεν υπήρχε ούτε ένα φάντασμα ίντριγκας με τους Αρμένιους. Μάλιστα, όλα είχαν κριθεί ήδη στο Βελιγράδι, όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν με σκορ 5-0. Αλλά και στο Ερεβάν ο Ερυθρός Αστέρας μπόρεσε να προσθέσει άλλα 2 αναπάντητα γκολ κόντρα στους φιλόξενους γηπεδούχους.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ερυθρός Αστέρας παίζει τακτικά, και μερικές φορές αρκετά συχνά, σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Αλλά δεν μπορείς να πεις το ίδιο για τη Μακάμπι. Στη Χάιφα λοιπόν αυτό το ζευγάρι θα παίξει τον πρώτο του αγώνα πρόσωπο με πρόσωπο.

Πρόβλεψη

Η Μακάμπι Χάιφα θα προσπαθήσει να πετύχει εντός έδρας. Αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας ξεκινά τη σεζόν σε καλή κατάσταση. Αξίζει να χρησιμοποιήσετε ένα στοίχημα στο over 2,0 απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *