The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μακάμπι Τελ Αβίβ εναντίον Φερνεσβάρος (Βουδαπέστη): πρόβλεψη για τον αγώνα

MaccabiTelAviv(Isr)-Ferencvaros(Hun)-19.07

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – 1ος Προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Στάδιο Νετάνια

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της πλησιέστερης Πέμπτης θα είναι η μονομαχία ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την ουγγρική ομάδα Φερνεσβάρος. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της ισραηλινής ομάδας, που κατάφερε να παίξει ισοπαλία την πρώτη συνάντηση της αναμέτρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από μία εβδομάδα στο γήπεδο των Ούγγρων. Η σύνθεση των μελλοντικών αντιπάλων δεν διαφέρει και πολύ, αλλά από την άποψη της διεθνούς εμπειρίας η Μακάμπι έχει πλεονέκτημα, τα τελευταία χρόνια οι Ισραηλινοί ήταν πιο δραστήριοι στα ευρωπαϊκά κύπελλα από τους Ούγγρους.

Δύο φιλικά

Πριν από τον πρώτο αγώνα εναντίον Φερνεσβάρος η Μακάμπι έπαιξε δύο φιλικούς αγώνες, στους οποίους σημείωσε ισοπαλία με την Άρκα από τη Γκντίνια και νίκη επί της Μπιτόβια Μπίτοβ. Στο παιχνίδι με τους Ούγγρους η Μακάμπι φαινόταν αρκετά καλή, είχε μικρό πλεονέκτημα στην κατοχή της μπάλας και τεράστιο πλεονέκτημα στα σουτ. Αλλά το πρώτο γκολ σκόραραν οι γηπεδούχοι, στο 61ο λεπτό ο Spirovski ήταν ακριβής, ισοφάριση ήρθε από το στάνταρτ, με το γκολ του Ατάρ.

Έχασαν στο παιχνίδι

Η Φερνεσβάρος ήταν αισθητά κατώτερη στο παιχνίδι από τη Μακάμπι, και η νίκη των Ούγγρων δεν θα ήταν απολύτως δίκαιο αποτέλεσμα του αγώνα, οπότε μπορούμε να πούμε ότι η δικαιοσύνη θριάμβευσε. Πριν από τον αγώνα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου η Φερνεσβάρος έπαιξε επίσης αρκετούς φιλικούς, όπου έχασε από την ΝΤΑΚ, έπαιξε ισοπαλία με την Ολυμπία και τη Ζλιν. Σε γενικές γραμμές η Φερνεσβάρος θα είναι πολύ τυχερή εάν καταφέρει τελικά να περάσει τη Μακάμπι.

Πρόβλεψη

Η Μακάμπι είναι ομάδα αρκετά υψηλού επιπέδου, όχι πολύ καιρό πριν αυτή η ομάδα έπαιζε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει στη σύνθεσή της κάποιους παίκτες της εθνικής ομάδας του Ισραήλ. Και το πιο σημαντικό είναι ότι οι εκπρόσωποι του Τελ Αβίβ είναι ομάδα της εντός έδρας παιχνιδιού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μακάμπι θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,45.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *