The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαγιόρκα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Мальорка-РеалМадрид-14.03_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Iberostar Stadium

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Πριμέτα Ντιβισιόν θα παίξουν μεταξύ τους Μαγιόρκα κει Ρεάλ Μαδρίτης, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων βρίσκεται στις σελίδες του πόρου μας.

Ήδη κινδυνεύουν οι νησιώτες

Η Μαγιόρκα επέστρεψε στη La Liga μετά από ένα χρόνο απουσίας, τώρα το κύριο καθήκον είναι να παραμείνει στην ισχυρότερη κατηγορία. Μέχρι πρόσφατα, τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο άσχημα για τον σύλλογο, αλλά ένα σερί τεσσάρων ήττων έχει επιδεινώσει σημαντικά την κατάσταση. Οι «νησιώτες» βρίσκονται στην 16η θέση, μόλις δύο βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον τελευταίο γύρο η Μαγιόρκα έχασε εκτός έδρας από τη Θέλτα με 3:4, το καθοριστικό γκολ μπήκε στο 90+7 λεπτά. Τρεις παίκτες δεν θα βοηθήσουν τους συνεργάτες στην επερχόμενη μάχη.

Οι Μαδριλένιοι είναι κοντά στον τίτλο

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανεβασμένη τώρα, όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος μιλάει για τη νίκη επί της ΠΣΖ. Θυμίζουμε ότι οι Μαδριλένιοι έχασαν εκτός έδρας από τους Παριζιάνους με σκορ 0:1, καθώς έχαναν εντός έδρας με το ίδιο σκορ μετά το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε ο Μπενζεμά, το χατ-τρικ του έφερε τη νίκη – 3: 1, καθώς και το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League. Όλα πάνε καλά και στην Πριμέρα, όπου οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι προηγούνται με 8 βαθμούς. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα πάρει τον τίτλο αυτή τη σεζόν. Ο σύλλογος δεν έχει απώλειες προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σημαντικό πλεονέκτημα. Δεν είχε προβλήματα στον πρώτο γύρο, σημείωσε συντριπτική νίκη με σκορ 6:1, ο Ασένσιο σημείωσε το χατ-τρικ, ο Μπενζεμά σημείωσε ένα διπλό και δύο ασίστ.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί και θα προσπαθήσει να κερδίσει τους τρεις βαθμούς, αν και είναι ξεκάθαρο ότι οι «μαρέγκες» δεν χρειάζονται νίκη με οτιδήποτε κόστος, δεδομένου του άνετου προβάδισμα στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είναι άλλο θέμα, κάθε βαθμός είναι σημαντικός για αυτούς, γιατί διακυβεύεται θέση στην ελίτ κατηγορία. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνάντηση δεν θα είναι τόσο παραγωγική όσο στον πρώτο γύρο, ποντάρουμε στο under 3 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *