The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίτγιουλαντ εναντίον Όντενσε: προγνωστικά για στοίχημα

Мидтъюлланн-Оденсе-16.07

Πρωτάθλημα Δανίας

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Δανία. MSH Arena

Στον πρώτο γύρο του Δανικού Σούπερ Λιγκ η νυν πρωταθλήτρια της χώρας, Μίτγιουλαντ, θα φιλοξενήσει το αουτσάιντερ Όντενσε.

Μίτγιουλαντ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μίτγιουλαντ κέρδισε χρυσά μετάλλια στο πρωτάθλημα, το αξίζει πλήρως. Την επόμενη εβδομάδα οι λύκοι θα ξεκινήσουν στον προκριματικό του Champions League, ενώ προς το παρόν δοκιμάζουν τη δύναμή τους σε φιλικούς αγώνες με τους Malmö (2:1), Lech (2:3) και Sigma (2:1), οι οποίοι αποδεικνύονται πολύ θεαματικοί.

Όντενσε

Η Όντενσε πραγματοποίησε επίσης τρεις φιλικούς, κατά τη διάρκεια των οποίων νίκησε την Νίσμπι 3:1 και την Φρέματ Άμαγκερ 7:0, καθώς σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Μπρόντμπι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της προηγούμενης καμπάνιας η ομάδα βρέθηκε στη ζώνη υποβιβασμού, όπου τελικά σημείωσαν 43 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 40:39 και τερμάτισε ένατη.

Πρόβλεψη

Η Μίτγιουλαντ νίκησε την Όντενσε δύο φορές στη σεζόν 2020/21, αντικατοπτρίζοντας την τεράστια διαφορά σε κλάση μεταξύ των δύο συλλόγων. Προβλέπω τον θρίαμβο των γηπεδούχων και στην επερχόμενη συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μίτγιουλαντ με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *