The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milan-Fiorentina-20.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018, 7:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Ένας από τους αγώνες του 38ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μίλαν και Φιορεντίνα. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι «κόκκινοι-μαύροι» θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την έκτη θέση στην κατάταξη, που θα επιτρέψει στην ομάδα του Γκατούζο να ξεκινήσει στη φάση των ομίλων του Europa League στην επόμενη σεζόν. Με τη σειρά της η Φιορεντίνα διατήρησε μόνο τις μαθηματικές πιθανότητες πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Σίγουρα στην Ευρώπη

Η Μίλαν βρίσκεται ήδη στην Ευρώπη, πιο κάτω από την έβδομη θέση οι “διάβολοι” δεν θα πέσουν. Στο ενεργητικό των φιλοξενούμενων υπάρχουν 61 μονάδες, που είναι ένα βαθμό περισσότερο από την Αταλάντα, τον κύριο ανταγωνιστή. Στον τελευταίο γύρο οι Bergamasco θα πετάξουν στο Κάλιαρι στη Σαρδηνία, και αυτή η ομάδα δεν έχει εγγυηθεί ακόμα τη θέση στην ελίτ για την επόμενη σεζόν.

Ελάχιστες αποδόσεις

Για να προκριθεί η Φιορεντίνα στο Europa League, πρέπει να κερδίσει τη Μίλαν, και να το κάνει με μεγάλο σκορ, καθώς και να ελπίζει ότι η Αταλάντα, με τη σειρά της, θα χάσει χοντρά από τη Σαρδηνία. Σε μια τέτοια έκβαση είναι δύσκολα να πιστέψουμε, κι όμως οι Φλωρεντινοί σίγουρα πηγαίνουν στο Μιλάνο για να δώσουν μάχη στους “κόκκινους-μαύρους”. Συνολικά, εκτός έδρας η Φίο έπαιξε 18 αγώνες στο πλαίσιο της Σέριε Α’ Ιταλίας, όπου καταγράφηκαν οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες.

Πρόβλεψη

Η Φιορεντίνα δεν έχει πού να υποχωρήσει, ή νίκη την Κυριακή, ή τα όνειρα για την Ευρώπη μπορούν να αναβληθούν για άλλη μια σεζόν. Οι προσωπικές συναντήσεις μεταξύ των αντιπάλων συχνά έληγαν με το σύνολο πάνω από 2,5, δηλ. υπάρχουν όλες οι πιθανότητες να δούμε μια αρκετά αποτελεσματική αναμέτρηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: γκολ και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 2,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *