The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Торино-12.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021, 10:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μιλάνο. Στάδιο San Siro

Μίλαν και Τορίνο θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν τον ισχυρότερο για δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες. Αυτή τη φορά στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας.

Μίλαν

Προς το παρόν η Μίλαν ηγείται απροσδόκητα στην κατάταξη της Serie A, έχοντας 40 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 37:19. Σημειώνω ότι στις πέντε τελευταίες συναντήσεις οι ροσονέρι νίκησαν την Σασουόλο 2:1, την Λάτσιο 3:2, την Μπενεβέντο 2:0 και την Τορίνο 2:0, χάνοντας 1:3 από τη Γιουβέντους.

Τορίνο

Μόνο δύο νίκες σε δεκαεπτά γύρους, έτσι η Τορίνο δικαιολογημένα έπεσε κάτω στη δέκατη ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από τους πρόσφατους αγώνες με την Μπολόνια (1:1), τη Νάπολι (1:1), την Πάρμα (3:0), τη Βερόνα (1:1) και την Μίλαν (0:2). Στο Κύπελλο ο σύλλογος του Τορίνο νίκησε τη Λέτσε (3:1) και την Εντέλλα (2:0).

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι τίποτα δεν θα εμποδίσει την Μίλαν να αποδείξει το πλεονέκτημα της κατηγορίας της έναντι Τορίνο για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Επιπλέον, είναι και πάλι στην κατάσταση της γηπεδούχου ομάδας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μίλαν με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *