The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Торино-09.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μίλαν. Στάδιο San Siro

Ο δέκατος έβδομος γύρος της Serie A θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Μίλαν και Τορίνο.

Μίλαν

Πριν από λίγες μέρες η Μίλαν υπέστη ήττα 1:3 από τη Γιουβέντους, κάτι που δεν την εμπόδισε να παραμείνει στον ηγετικό ρόλο του πρωταθλήματος με 37 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 35:19. Όλα αυτά χάρη στις πρόσφατες νίκες 2-0 επί της Μπενεβέντο, 3-2 επί της Λάτσιο και 2-1 επί της Σασουόλο, καθώς και ισοπαλία 2-2 με τη Τζένοα.

Τορίνο

Η Τορίνο διαθέτει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, το οποίο περιλαμβάνει τους αγώνες ενάντια στη Βερόνα (1:1), την Πάρμα (3:0), τη Νάπολι (1:1) και την Μπολόνια (1:1). Έτσι η ομάδα άφησε τη ζώνη υποβιβασμού και ανέβηκαν στη δέκατη έβδομη θέση της κατάταξης με 12 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 26:33.

Πρόβλεψη

Παρά την ταπεινή της στάτους η Τορίνο ενεργεί εξαιρετικά στην επίθεση, αλλά η άμυνά της σπάνια παίζει στο μηδέν. Πιστεύω ότι σε αυτή την περίπτωση οι ομάδες θα παίξουν θεαματικά και θα ανταλλάξουν αποτελεσματικά σουτ απεργίες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *