The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Τορίνο: προγνωστικά για τον αγώνα

Милан-Торино-11.01

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η Ιταλία πέρασε σχεδόν 2 ολόκληρους μήνες σε ποδοσφαιρική «χειμερία νάρκη». Τώρα όμως το κενό έχει αντικατασταθεί από ένα πλούσιο πρόγραμμα. Την Τετάρτη θα γίνει μια ενδιαφέρουσα μονομαχία στο πλαίσιο του κυπέλλου ανάμεσα στη Μίλαν και την Τορίνο. Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση σε δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 11 Ιανουαρίου 2023.
Η Μίλαν συνεχίζει να παλεύει για το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν
Οι «ερυθρόμαυροι», υπό τον Στέφανο Πιόλι, παλεύουν ήδη για την 1η θέση στην 3η διοργάνωση της Serie A. Στην τελευταία κλήρωση κατέληξαν να υστερούν από τη γειτονική Ίντερ, που οδηγούταν από τον Αντόνιο Κόντε. Αλλά ήδη στον επόμενο γύρο κατάφεραν να κερδίσουν το πολυπόθητο «Scudetto». Τώρα, όμως, η Νάπολι προηγείται άνευ όρων. Αλλά μέχρι στιγμής η απόσταση δεν είναι απελπιστική και οι Ροσονέρι προσπαθούν να τη μειώσουν. Επέστρεψαν με νίκη επί της Σαλερνιτάνα 2:1. Δύσκολα ήταν και με τη Ρόμα, με την οποία έπαιξαν το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο στο Σαν Σίρο.
Η Τορίνο υπό τον Τζούριτς είναι μεταξύ των δυνατών μεσαίων ομάδων του Calcio
Η Τορίνο μπόρεσαν να δελεάσουν τον Ιβάν Γιούριτς στην προπονητική θέση το 2021. Με αυτόν βελτιώθηκαν σημαντικά, πήδηξαν από τη 17η θέση στη 10η. Και τώρα, με νέο ρόστερ, οι «ταύροι» προσπαθούν να κάνουν κάτι ακόμα καλύτερο. Σε αυτό το φόντο, η επανέναρξη της σεζόν με τη μορφή μόνο ισοπαλίας με αουτσάιντερ, τη Βερόνα, επίσης εντός έδρας, εκλαμβάνεται ως αποτυχία. Αν και πρέπει να σημειωθεί ο Μιράντσουκ που στο «εννιάρι» από μικρή περιοχή. Το 1-1 επαναλήφθηκε με τη Σαλερνιτάνα, μόνο που αυτή τη φορά άνοιξαν μόνοι τους το σκορ, αλλά μετά την ανάπαυλα επέτρεψαν στους «ιππόκαμπους» να απαντήσουν με το γκολ τους.
Προηγούμενοι αγώνες
Την περασμένη ημερολογιακή χρονιά, η Τορίνο δεν έχασε από την πρωταθλήτρια. Τον Απρίλιο σημειώθηκε ισοπαλία χωρίς τέρματα και τον Οκτώβριο η Τορίνο σημείωσε το 2:1 πίσης με γκολ του Μιράντσουκ.
Πρόβλεψη
Η Μίλαν είναι σαφώς καλύτερη από την Τορίνο, άλλωστε παίζει εντός έδρας. Έτσι, χωρίς να επινοήσουμε τίποτα, προτείνουμε να στοιχηματίσετε ότι η νίκη θα πάει στους «ερυθρόμαυρους» και στο πλαίσιο του κυπέλλου (απόδοση 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *