The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον ΣΠΑΛ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 31 Οκτωβρίου 2019

Milan-SPAL-31.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στο πλαίσιο του 10ου γύρου της ιταλικής Σέριε A η Μίλαν θα συναντηθεί με την ΣΠΑΛ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 31/10/2019 στις 10:00 μμ. στο Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα.

Μίλαν

Η Μίλαν είναι πολύ χάλια αυτή τη σεζόν. Ο σύλλογος έχει ήδη απολύσει το Μάρκο Τζανπάολο, διορίζοντας τον Πιόλι στη θέση του προπονητή. Εκτός αυτού, υπάρχουν φήμες για την επιστροφή του κλαμπ στον Μπερλουσκόνι, αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη δεκάδα και δεν έχει δυνατότητα να πιαστεί στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Σε τελευταίους αγώνες οι «ροσονέρι» νίκησαν την Τζένοα (1:2), έπαιξαν ισοπαλία με τη Λέτσε (2:2), έχασαν από τη Φιορεντίνα (1:3), Τουρίνο (2:1) και Ίντερ (0:2).

ΣΠΑΛ

Η ΣΠΑΛ μετά την πρόκρισή της στη Σέριε Α δεν πέτυχε επιτυχία, η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί πρόκριση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Η ΣΠΑΛ συνεχίζει να βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, έχοντας κερδίσει μόνο δύο φορές σε εννέα γύρους. Σε πρόσφατους αγώνες η ομάδα νίκησε την Πάρμα (1:0), χάνοντας από την Σασουόλο (3:0), τη Λέτσε (1:3), τη Γιουβέντους (2:0) και την Κάλιαρι (2:0).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες χρειάζονται βαθμούς απεγνωσμένα. Ο Πιόλι, μετά τον ερχομό στη Μίλαν, πρέπει τουλάχιστον προσωρινά να παροτρύνει τους ποδοσφαιριστές και να τους φτιάξει τη τακτική, λαμβάνοντας υπόψη τις ικανότητές τους. Ως εκ τούτου, στον επερχόμενο αγώνα η Μίλαν στο γήπεδό της θα πρέπει να παίξει καλά και να κερδίσει τρεις βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μίλαν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *