The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Σαμπντόρια: προγνωστικά για στοίχημα

Милан-Ювентус-23.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022, 1:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στην Ιταλία, για άλλη μια φορά η πιο πλούσια ποδοσφαιρική μέρα θα είναι η Κυριακή. Το πρόγραμμα της ημέρας θα ξεκινήσει ουσιαστικά το μεσημέρι, όταν η Μίλαν θα φιλοξενήσει τη Σαμπντόρια στο Σαν Σίρο. Το φαβορί σε αυτή τη μονομαχία είναι κάτι παραπάνω από προφανές, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν θα δώσουν βαθμούς έτσι απλά.

Η Μίλαν ανέβασε την ίντριγκα του πρωταθλήματος στα ύψη

Οι Ερυθρόμαυροι δεν μπορούν παρά να μετανιώσουν για τη δική τους αστάθεια τώρα. Άλλωστε, θα μπορούσαν τώρα να οδηγούν το βαθμολογικό πίνακα, αν δεν ήταν τα δύο λάθη τον Ιανουάριο. Και εντάξει, ισοπαλία με τη Γιουβέντους, έστω και στο «Σαν Σίρο», ο αντίπαλος ήταν εξαιρετικά δύσκολος. Πριν από αυτό όμως υπήρξε η παράδοξη ήττα από τη Σπέτσια εντός έδρας. Ναι, ο διαιτητής τα χάλασε εκεί, αλλά αν θέλεις το Scudetto, τότε με έναν τέτοιο αντίπαλο στην έδρα σου πρέπει να αρπάξει τη νίκη. Η παύση, ωστόσο, ωφέλησε τους Ροσονέρι, γιατί κατάφεραν να κερδίσουν το βασικό ματς με τη γειτονική Ίντερ, η οποία, τουλάχιστον, δεν ήταν χειρότερη και είχε το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης προβάδισμα. Όμως ο Ζιρού τα ανέτρεψε όλα με το διπλό του σε 3 λεπτά, και πλέον υπάρχει μόνο 1 βαθμός διαφορά μεταξύ των αντιπάλων. Υπάρχει όμως και η Νάπολι, οπότε η Μίλαν πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει ούτως ή άλλως.

Η Σαμπντόρια σαφώς δεν θέλει να μοιραστεί τη μοίρα της γειτόνισσας της Τζένοα

Η Σάμπα κατάφερε να διαπραγματευτεί την επιστροφή του πρώην προπονητή της, Marco Giampaolo. Μαζί του, ο σύλλογος από τη Γένοβα προκρίθηκε στην ευρωπαϊκή διοργάνωση πριν από λίγο καιρό. Αλλά μετά τον χωρισμό, καμία πλευρά δεν ήταν επιτυχής. Η ομάδα είχε τουλάχιστον ένα καλό τμήμα υπό τον έμπειρο Claudio Ranieri. Αλλά ο τεχνικός ήταν ανεπιτυχής σε όλες τις προσπάθειές του. Επέστρεψε στο πόστο σε μια στιγμή που ο D’Aversa κατέβασε τους παίκτες του στην επικίνδυνη ζώνη (ναι, 14η θέση, αλλά μόνο 20 βαθμοί και 5 αγώνες χωρίς νίκη). Ο Τζιαμπάολο δεν ξεκίνησε καλά: 1-4 με τη Σαμπντόρια στο κύπελλο, 0-1 με τη Σπέτσια. Αλλά μετά από την παύση για τους αγώνες των εθνικών, οι νέοι-παλιοί του παίκτες κέρδισαν επίσης 4-0!

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μίλαν έφερε το αήττητο σερί με τη Σαμπντόρια σε 5 συνεχόμενους αγώνες. Ταυτόχρονα όμως, έχοντας κερδίσει τρεις φορές εντός έδρας (εκ των οποίων το 1-0 τον Αύγουστο), εντός έδρας, στο «Σαν Σίρο», οι γηπεδούχοι έχουν περιοριστεί στην ισοπαλία ήδη δύο φορές.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί, αλλά η Σαμπντόρια σίγουρα ζωντανεύει και είναι ικανή να σκοράρει εκτός έδρας γκολ. Αξίζει λοιπόν να ποντάρετε στο «over 2,5 γκολ» (με απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *