The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milan-Roma-31.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της ερχόμενης Παρασκευής θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Σαν Σίρο» στο Μιλάνο, όπου οι τοπικοί «κόκκινοι διάβολοι» θα παίξουν με τη Ρόμα. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας, η Μίλαν υπάρχει ελάχιστο φαβορί. Σε γενικές γραμμές με τη γραμμή πονταρίσματος θα πρέπει να συμφωνούμε, στο πλευρό των «ερυθρόμαυρων» είναι ο παράγοντας της έδρας, αλλά και η Ρόμα στους δύο πρώτους γύρους έδειξε καλύτερο ποδόσφαιρο από τη Μίλαν στο ματς με την Νάπολι.

Ένας αγώνας

Η Μίλαν ήταν πολύ κοντά στο να φέρει βαθμούς από τη Νάπολη το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά η ομάδα του Αντσελότι έδειξε μεγάλο χαρακτήρα, καταφέρνοντας να αντιστρέψει την πορεία του αγώνα και σκοράροντας σε 40 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου τρία γκολ. Το τελικό σκορ της μονομαχίας είναι 3:2 υπέρ των παρτενοπέι. Στη σύνθεση της Μίλαν γκολ σημείωσαν ο Boaventura και ο Καλάμπρια.

Δύο παιχνίδια

Εάν η Μίλαν αυτή τη στιγμή στη σεζόν 2017-18 έπαιξε μόνο έναν αγώνα, η Ρόμα εμφανίστηκε ήδη δύο φορές στις οθόνες της τηλεόρασης. Στον πρώτο γύρο οι «λύκοι» εκτός έδρας στον αγώνα κόντρα στη Τορίνο έχουν καταφέρει να κερδίσουν τρεις βαθμούς, χάρη στις επιτυχημένες ενέργειες του Τζέκο. Στη δεύτερη αγωνιστική ημέρα οι «τζαλορόσι» έχασαν από την Αταλάντα 1:3. Ο Γκασπερίνι δεν κυκλοφόρησε τη βάση στο γήπεδο, αλλά πρέπει να υπογραμμίσουμε τον ισχυρό χαρακτήρα της ρωμαϊκής ομάδας, η συνάντηση εκείνη έληξε με ισοπαλία 3:3.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν κατάφερε να σκοράρει δύο τέρματα εναντίον Νάπολι, αλλά σε γενικές γραμμές οι «διάβολοι» δεν εντυπωσίασαν καθόλου με το παιχνίδι τους. Ενώ η Ρόμα, αντιθέτως, ευχαρίστησε με την ποιότητα του ποδοσφαίρου, ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να βάλει τους τρεις βαθμούς στον κουμπαρά μετά το δεύτερο γύρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ρόμα δε θα χάσει με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *