The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ρόμα: προγνωστικά για τον αγώνα

Милан-Рома-08.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στην Ιταλία, ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα συνοψιστεί από μια ενδιαφέρουσα μονομαχία. Το απόγευμα της Κυριακής στη Serie A θα διεξαχθεί μονομαχία μεταξύ των γιγάντων, Μίλαν και Ρόμα. Θα καταφέρουν οι πρωταθλητές να κερδίσουν τους άνδρες του Ζοζέ Μουρίνιο εντός έδρας; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση στην αποκλειστική πρόβλεψη για έναν ενδιαφέρον αγώνα στις 8 Ιανουαρίου 2023.
Η Μίλαν προσπαθεί να σώσει τις ευκαιρίες υπεράσπισης του τίτλου
Οι «ροσονέρι» στην τελευταία κλήρωση ανέκτησαν επιτέλους το «Σκουντέτο». Τώρα όμως οι παίκτες του Stefano Pioli δείχνουν τέλεια πόσο δύσκολο είναι όχι να κατακτήσεις την 1η θέση, αλλά να την κρατήσεις. Σε γενικές γραμμές, ο μεγιστάνας έχει αρκετά αξιοπρεπή στατιστικά. Και στο Champions League, σε σύγκριση με την τελευταία κλήρωση, έγινε μια σημαντική ανακάλυψη: οι Ιταλοί προκρίθηκαν στα πλέι οφ. Στο Calcio, οι πρώτοι 15 γύροι έφεραν στους «ερυθρόμαυρους» 10 νίκες και 33 βαθμούς – αρκετά καλό αποτέλεσμα, αλλά με μια επιφύλαξη: τώρα στην Ιταλία υπάρχει η Νάπολι που παίζει σπουδαία. Ωστόσο, σκόνταψε την Τετάρτη με την Ίντερ, ενώ η πρωταθλήτρια κέρδισε τη Σαλερνιτάνα.
Η Ρόμα δεν μπορεί με τίποτε να μπει στη ζώνη του Champions League
Οι «τζαλορόσι» σχετικά πρόσφατα, υπό τους Άλισον και Σαλάχ, έπαιξαν θαυμάσια στα πλέι οφ του κύριου Κυπέλλου Ευρώπης. Αλλά με τίποτα δεν μπορεί έστω να επιστρέψει εκεί. Ο Πάουλο Φονσέκα δεν ανταποκρίθηκε σε προσδοκίες, αλλά ο πιο στάτους συμπατριώτης του, Ζοσέ Μουρίνιο, δεν τα κατάφερε το 2021/2022, ωστόσο, εν μέρει το αντιστάθμισε κερδίζοντας το Conference League. Όμως ο «Special» γνωρίζει καλά ότι τώρα πρέπει να δώσεις αποτέλεσμα. Δεν πάνε όλα ρολόγια όμως, έφυγαν για τις προ-χριστουγεννιάτικες διακοπές και βρέθηκαν μόνο στην 7η θέση, με 8 νίκες και 27 βαθμούς σε 15 γύρους του Calcio. Ο Ιανουάριος ξεκίνησε με μια όχι λαμπρή, αλλά νίκη επί της Μπολόνια.
Προηγούμενοι αγώνες
Στους τελευταίους 9 αγώνες πρόσωπο με πρόσωπο, η Ρόμα έχει μόνο 1 νίκη και 6 ήττες. Η Μίλαν κέρδισε και τις 3 τελευταίες συναντήσεις.
Πρόβλεψη
Η πρωταθλήτρια έχει κίνητρο τον αγώνα για να κρατήσει το Scudetto, ενώ η Ρόμα δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα. Ποντάρουμε στη νίκη των Ροσονέρι (απόδοση 1,909).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *