The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ρόμα: προγνωστικά για στοίχημα

Милан-Рома-06.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Μετά τις χειμερινές διακοπές επιστρέφει η Serie A, όπου στις 6 Ιανουαρίου θα γίνουν πολλές ενδιαφέρουσες μάχες, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μίλαν – Ρόμα. Ποιος θα ξεκινήσει τη χρονιά με νίκη;

Είναι δύσκολο για τους Μιλανέζους να παλέψουν για τον τίτλο

Η Μίλαν παλεύει για το top-4 για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ο σύλλογος προσπαθεί σταδιακά να ανακτήσει την παλιά του αίγλη και για αυτό είναι απαραίτητο να παίζει συνεχώς στο Champions League. Στην τρέχουσα Serie A οι «ερυθρόμαυροι» καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση, 4 βαθμούς πίσω από την Ίντερ. Θα είναι δύσκολο να παλέψουν με γείτονες για το Scudetto, είναι πιο σημαντικό να διατηρήσουν τη θέση στην πρώτη τετράδα, η διαφορά από την πέμπτη ομάδα είναι σημαντική και αποτελεί 8 βαθμούς. Πριν φύγουν για τις χειμερινές διακοπές, οι Μιλανέζοι νίκησαν την Έμπολι εκτός έδρας 4:2.

Οι Ρωμαίοι εξακολουθούν να ονειρεύονται το top-4

Οι «λύκοι» είναι έκτοι μετά τον πρώτο γύρο, αν και σαφώς αναμένονταν περισσότερα από τον σύλλογο υπό την ηγεσία του Jose Mourinho. Οι Ρωμαίοι βρίσκονται έξι βαθμούς πίσω από την επιθυμητή τετράδα και θα προσπαθήσουν να προλάβουν τους ανταγωνιστές τους. Πριν την ανάπαυλα, η ομάδα έπαιξε εντός έδρας ισοπαλία με τη Σαμπντόρια 1:1, κάτι που φυσικά εκλαμβάνεται ως απώλεια βαθμών. Όσον αφορά το παιχνίδι, η Ρόμα φαίνεται ενδιαφέρουσα, έτσι στον δεύτερο γύρο οι Ρωμαίοι μπορούν να ανεβάσουν ρυθμούς. Η διοίκηση του συλλόγου εμπιστεύονται ακόμα τον τεχνικό της.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Μίλαν κατάφερε να κερδίσει μια εκτός έδρας νίκη με σκορ 2:1, η Ρόμα δεν μπορεί να κερδίσει τον αντίπαλο σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Δύο φιλόδοξοι και γνωστοί σύλλογοι θα παίξουν μεταξύ τους, οι οποίοι θα χρεωθούν τη νίκη. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για απώλειες προσωπικού, καθώς απομένουν αρκετές μέρες πριν τον αγώνα, ενδέχεται να υπάρχουν ακόμα θετικά τεστ για κορονοϊό. Σε ό,τι αφορά τις αποδόσεις, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: over 2.5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *