The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ουντινέζε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Soccer Football - Serie A - Udinese v AC Milan - Dacia Arena, Udine, Italy - December 11, 2021 AC Milan's Zlatan Ibrahimovic shoots at goal as Udinese's Rodrigo Becao looks on REUTERS/Daniele Mascolo

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η νέα περιοδεία θα ξεκινήσει στη Serie A την Παρασκευή. Πρώτα από όλα θα παίξουν στο θρυλικό San Siro: εκεί η Μίλαν θα παίξει εντός έδρας με την Ουντινέζε. Σε αυτό το ζευγάρι όλα είναι ξεκάθαρα με την πρώτη ματιά, οι «ερυθρόμαυροι» πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε, στο Φριούλι περιμένουν απλώς τις διακοπές. Πόσες φορές όμως στο ποδόσφαιρο ένας αντίπαλος χωρίς κίνητρο, που δεν πιέζεται από το αποτέλεσμα, έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς από το φαβορί… Κι αν αυτό ξανασυμβεί τώρα; Οι αναλυτές της ιστοσελίδας μας έχουν δημιουργήσει μια δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 25 Φεβρουαρίου 2022.

Η Μίλαν κυνηγάει ξανά το φιλόδοξο όνειρο

Οι «ροσονέρι» διόρισαν μάλλον απροσδόκητα τον Στέφανο Πιόλι προπονητή – απλώς και μόνο επειδή κάποιος έπρεπε να αντικαταστήσει τον αποτυχημένο Τζιαμπάολο. Και στάθηκαν τυχεροί σ’ αυτό. Φυσικά, με αυτόν τον τεχνικό η ομάδα ανέβασε τους ρυθμούς. Ναι, δεν ήταν δυνατό να αντέξει τον αγώνα για το Scudetto την περασμένη σεζόν – αλλά πόσο καιρό πριν από αυτό η ομάδα δεν ήταν καν στην πρώτη τετράδα; Ναι, η επιστροφή στο Champions League αποδείχθηκε αποτυχημένη, πώς αλλιώς να ονομάσουμε 4η θέση στον όμιλο. Αλλά εδώ οι αντίπαλοι ήταν δυνατοί και έμπειροι: Πόρτο, Λίβερπουλ, Ατλέτικο, οπότε η ήττα δεν είναι τόσο ντροπή. Και, το πιο σημαντικό, οι «ερυθρόμαυροι» σε αυτή τη Serie A καταφέρνουν να παραμείνουν μεταξύ των κορυφαίων. Τον Φεβρουάριο, αφού περίμενε την αστοχία της Ίντερ και νικώντας την στο ντέρμπι, η Μίλαν ανέβηκε ακόμη και στην 1η θέση… Και έπρεπε να την αφήσει μετά από λάθος με τη Σαλερνιτάνα, αλλά οι ανταγωνιστές δεν έπαιξαν καλύτερα.

Η Ουντινέζε δεν μπορεί απλά να περιμένει τον ερχομό του καλοκαιριού

Οι «ζέβρες» είναι μια ομάδα που μόνο νοσταλγικά μπορεί να θυμηθεί τις επιτυχίες της, όταν ο Ντι Νατάλε σκόραρε γκολ στο γήπεδο και ο Γκουιντόλιν ήταν στην προπονητική γέφυρα. Τώρα, το περασμένο καλοκαίρι, πουλήθηκε ο πιο λαμπερός σταρ των τελευταίων ετών, ο Ντε Πολ, αγορασμένος από την Ατλέτικο. Οι σκάουτερ έβαλαν τα δυνατά τους, βρίσκοντας τον ελάχιστα γνωστό Beta Bethunkala στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και ο τύπος από τη Γουινέα-Μπισάου έγινε αμέσως ο βασικός σκόρερ της νέας ομάδας. Υπάρχουν και άλλοι αρκετά λαμπροί παίκτες: Deulofeu, Sammir, Roberto Pereira, ο Rodrigo Bekao μπαίνει ενεργά στο γήπεδο. Αλλά τα αποτελέσματα είναι αρκετά μέτρια και η αλλαγή του τεχνικό έδωσε ένα πολύ βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. Ωστόσο, έβαλαν τρικλοποδιά στη Λάτσιο το περασμένο Σαββατοκύριακο παίζοντας 1-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μίλαν δεν κατάφερε να νικήσει την Ουντινέζε το περασμένο ημερολογιακό έτος. Και τον Μάρτιο εντός έδρας, και τον Δεκέμβριο στο Φριούλι, οι αγώνες έφεραν ισοπαλία 1-1.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν καταλαβαίνει ότι ο αγώνας για το Scudetto δεν είναι εύκολος και πρέπει να κερδίσει. Ποντάρουμε στη νίκη των «ροσονέρι» με χάντικαπ «-1» (απόδοση 1,82).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *