The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη του αγώνα

Milan-30.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σαν Σίρο, Μιλάνο

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στα πλαίσια του προημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας η Μιλάνο και η Νάπολι θα αγωνιστούν μεταξύ τους στην έδρα των “ερυθρόμαυρων”. Κυριολεκτικά πριν από τρεις μέρες οι αντίπαλοι έπαιζαν μεταξύ του στη Σέριε Α’, αυτή η συνάντηση έληξε με ισοπαλία 0:0, στο επόμενο παιχνίδι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ο αγώνας δεν θα βγει αποτελεσματικός και πάλι, και για τις δύο ομάδες το κύπελλο έχει μεγάλη σημασία, η στάση προς αυτό το τουρνουά είναι σεβάσμια.

Τέσσερις αγώνες

Η Μίλαν κατά τη νέα χρονιά κατάφερε να πραγματοποιήσει ήδη τέσσερις συναντήσεις σε τρία διαφορετικά τουρνουά. Πρώτα, οι “ερυθρόμαυροι” με μεγάλη δυσκολία, αλλά απέκλισαν από το Κύπελλο Ιταλίας τη Σαμπτόρια, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 2:0. Στη συνέχεια, οι “διάβολοι” ήταν πιο αδύναμοι από τη Γιουβέντους στο Σούπερ Καπ, χάνοντας από την τρέχουσα πρωταθλήτρια με σκορ 0:1. Στους δύο αγώνες της Σέριε Α’ η Μίλαν νίκησε τη Τζένοα 2:0 και έπαιξε ισοπαλία 0:0 με τη Νάπολι. Εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι οι “ερυθρόμαυροι” κατά την περίοδο αυτή έχασαν στο τέρμα τους μόνο ένα γκολ, και αυτό από τη Γιούβε.

Νάπολι

Οι Ναπολιτάνοι μπορεί σύντομα να χάσουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη Σέριε Α’. Η διαφορά από τη Γιουβέντους είναι οκτώ μονάδες και αν η Γιούβε κερδίσει στον 21ο γύρο, τότε θα αποτελεί 11 μονάδες. Βεβαίως το να χάσουν θέση στην κορυφή-4 είναι μη ρεαλιστικό γεγονός, η συμμετοχή της «παρτενοπέι» στο Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν είναι σχεδόν λυμένο πρόβλημα.

Πρόβλεψη

Στο επόμενο παιχνίδι, οποιοδήποτε λάθος μπορεί να κοστίσει σε μία από τις ομάδες συμμετοχή στο δεύτερο σημαντικότερο ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Προσοχή θα επικρατήσει. Σε τέτοιους αγώνες, συχνά μπορούμε να δούμε τον ελάχιστο αριθμό σημειωμένων γκολ, αντίστοιχα, υπάρχει κάθε λόγος να στοιχηματίσετε στο «σύνολο είναι κάτω». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *