The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Наполи-14.03b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στη Serie A το μεγαλύτερο μέρος της περιοδείας απομένει, σύμφωνα με την παράδοση, το Σάββατο. Ο τελευταίος θα είναι ο πιο αναμενόμενος αγώνας Σαββατοκύριακου στην Ιταλία – η Μίλαν και η Νάπολι θα παίξουν ξανά. Ο Τζενάρο Γκατούζο επιστρέφει στο San Siro για να παίξει εναντίον του συλλόγου του. Τι να περιμένετε;

Η Μίλαν προσπαθεί να δείξει ότι είναι ακόμα έτοιμος για μάχη

Οι «ερυθρόμαυροι» κέρδισαν μια σημαντική νίκη την περασμένη Κυριακή. Επισκέφτηκαν τη Βερόνα και κατάφεραν να πετύχουν 2 αναπάντητα γκολ, παρά όλα τα προβλήματα στελέχωσης. Τώρα εκτός λειτουργίας είναι ο Ιμπραήμβιτς (ο Ζλάταν ήταν σε θέση να επικεντρωθεί στις εμφανίσεις στο φεστιβάλ στο Σαν Ρέμο), ο Τσαλχάνογλου και ο Μάντζουκιτς. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες του Stefano Pioli εξασφάλισαν τη 2η θέση στη Serie A και δεν επέτρεψαν στην Ίντερ να αυξήσει το κενό. Αλλά μην ξεχνάτε το φορτίο στο Europa League. Εκεί την Πέμπτη στο Old Trafford έπαιξαν με παλιούς γνωστούς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπήρχαν λιγότερες από 3 ημέρες για να ανακάμψουν από τη μάχη με τους Βρετανούς, και αυτό ήταν χωρίς την ώρα μιας μάλλον μεγάλης πτήσης από το Foggy Albion.

Η Νάπολι επικεντρώθηκε στην μάχη για την 4η θέση στη Serie A

Οι «Παρτενοπέι» έχει ήδη ολοκληρώσει τις εμφανίσεις τους σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Δεν πέρασαν τον γύρο των 32 του Europa League. Αφού έχασε 0-2 από τη Γρανάδα στην Ισπανία, οι πιο έμπειροι Ιταλοί κέρδισαν εντός έδρας, αλλά έχασαν, οπότε το 2:1 ήταν η ετυμηγορία για τις διεθνείς φιλοδοξίες τους. Τώρα αν κάτι και σώζει τον Τζενάρο Γκατούζο, είναι η επιτυχημένη ολοκλήρωση στο Calcio. Τώρα ξεκινάει το καθοριστικό τμήμα, γιατί μετά τον αγώνα στο Σαν Σίρο, θα πρέπει να παίξουν με τη Γιουβέντους με διάστημα 3-4 ημερών και τη Ρόμα. Η ομάδα σημείωσε 7 βαθμούς στους 3 τελευταίους γύρους. Νίκησε την Μπενεβέντο και την Μπολόνια, αλλά στην έδρα της Σασουόλο ήταν 3:3, με το αποφασιστικό γκολ να έχασε στο 95ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι, έχοντας εξαιρετικά στατιστικά στοιχεία στην έδρα της στο «San Paolo» (5 νίκες στη σειρά), υπήρχαν 3 εκτός έδρας ισοπαλίες πριν από την ισοπαλία με τους «μαύρο-πράσινους».

Προηγούμενοι αγώνες

Η Νάπολι είχε ένα μακρύ σερί χωρίς ήττες. Αλλά τον τελευταίο καιρό όλα έχουν αλλάξει 180 μοίρες. Τώρα η Μίλαν έχει 2 νίκες και ισοπαλίες σε 4 τελευταίες συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Δεν είναι τυχαίο που πιστεύεται ότι οι αποδόσεις στη νίκη των αντιπάλων είναι σχεδόν ίδιες. Σας προτείνουμε να παραμείνετε στην επιλογή «και οι δύο θα σκοράρουν» (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *