The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

006---Milan---Napoli---26.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Σαν Σίρο, Μιλάνο

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 21ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας η Μίλαν θα φιλοξενεί στην έδρα της τη Νάπολι. Παρά το γεγονός ότι οι φορείς στοιχηματισμού σε αυτό το ζευγάρι βρίσκονται στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, οι οποίοι έχουν πλεονέκτημα έναντι των “διαβόλων” στην επιλογή των εκτελεστών, ωστόσο, εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι η Μίλαν παίζει πολύ καλά στην αρένα της, η ομάδα του Gattuso είναι δύσκολο να νικηθεί στο Σαν Σίρο.

Αρκετά καλή φόρμα

Η Μίλαν είναι σε καλή αθλητική φόρμα, οι “ερυθρόμαυροι” στις πέντε τελευταίες συναντήσεις κέρδισαν τρεις φορές με μία ήττα και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία σημειώθηκε με τη Φροζινόνε στο εκτός έδρας παιχνίδι, ήττα από τη Γιουβέντους στο Super Cup Ιταλίας, νίκες πάνω στη Σάμπα στο Κύπελλο Ιταλίας, τη SPAL και τη Τζένοα στη Σέριε Α’. Στην κατάταξη του ιταλικό πρωταθλήματος η Μίλαν ανέβηκε και πάλι στη 4η θέση, στο ενεργητικό των μελλοντικών φιλοξενούμενων υπάρχουν 34 βαθμοί, είναι μία μονάδα περισσότερο από τη Ρόμα.

Νάπολι

Η Νάπολι βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο τουρνουά της Σέριε Α’, ωστόσο πρέπει να προσέξετε το τεράστιο χάντικαπ που υπάρχει μεταξύ των Ναπολιτάνων και του αρχηγού του πρωταθλήματος Γιουβέντους. Αυτό το χάντικαπ εκφράζεται σε 9 βαθμούς, είναι ήδη σαφές για τους Ναπολιτάνους ότι δεν μπορούν να υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να προφτάσουν τους Τουρίνοιους. Στους τρεις τελευταίους αγώνες η Νάπολι κέρδισε τρεις φορές: τη Σασουόλο στο Κύπελλο, τη Μπολόνια και τη Λάτσιο στη Σέριε Α’.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν αποδίδει αρκετά καλά στην έδρα της, η ομάδα του Gattuso βρίσκεται στη ζώνη του Champions League και θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να διατηρήσει τη θέση της. Η Νάπολι εκτός έδρας δεν παίζει τόσο αποτελεσματικά όσο εντός έδρας, η επερχόμενη συνάντηση έχει κάθε ευκαιρία να τερματίσει μέσω του under 3.0. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3.0 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *