The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για στοίχημα

LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 15: Ante Rebic of AC Milan is challenged by Trent Alexander-Arnold of Liverpool during the UEFA Champions League group B match between Liverpool FC and AC Milan at Anfield on September 15, 2021 in Liverpool, England. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Champions LeagueΦάση ομίλων – Όμιλος Β – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Την Τρίτη σίγουρα δεν θα βαρεθούν οι φίλοι του ποδοσφαίρου, γιατί περιμένουμε το Champions League, ενώ προσδίδει ενδιαφέρον το γεγονός ότι πρόκειται για τον τελευταίο γύρο των ομίλων. Φέρνουμε υπόψη των αναγνωστών μας την πρόγνωση του αγώνα Μίλαν – Λίβερπουλ

Οι Μιλανέζοι διατηρούν πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλο

Μετά από τέσσερις γύρους της φάσης των ομίλων του Champions League, η Μίλαν είχε μόνο έναν βαθμό και θεωρητικές πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλο. Μόλις μια νίκη έκανε πολλά, τώρα ο σύλλογος είναι μπροστά από την Ατλέτικο στη διαφορά τερμάτων, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην τετράδα, η διαφορά πίσω από την πρώτη Πόρτο είναι μόνο ένας βαθμός. Οι πιθανότητες για τα πλέι οφ είναι όντως ρεαλιστικές ειδικά αν σκεφτεί κανείς την έλλειψη κινήτρων του επερχόμενου αντιπάλου. Ο σύλλογος τα πηγαίνει καλά και στη Σέριε Α, όπου προηγείται μετά από 16 γύρους, αλλά οι ανταγωνιστές είναι πολύ κοντά. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Σαλερνιτάνα 2:0. Επτά παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμού.

Η Λίβερπουλ δεν χρειάζεται τίποτα εδώ και πολύ καιρό

Τα παιδιά του Jurgen Klopp έχουν κερδίσει και τα πέντε ματς της φάσης των ομίλων του Champions League και έχουν εγγυηθεί εδώ και καιρό την πρώτη θέση. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, δεν έχει νόημα να έρθουν στο Μιλάνο με την πιο δυνατή σύνθεση της ομάδας. Η Λίβερπουλ παλεύει για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Μάνσιτι. Μπορούμε να περιμένουμε μια σοβαρή εναλλαγή της σύνθεσης, οι αρχηγοί θα πρέπει να ξεκουραστούν. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, η ομάδα κέρδισε με μεγάλη δυσκολία την εκτός έδρας Γουλβς 1:0, σκοράροντας μόνο στην παράταση. Η Λίβερπουλ έχει έξι απώλειες προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια ενδιαφέρουσα και πλούσια ιστορία σε αντιπαραθέσεις, συναντήθηκαν δύο φορές στους τελικούς του Champions League. Στον πρώτο γύρο οι Μιλανέζοι έδειξαν άξια εκτός έδρας κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά ηττήθηκαν με σκορ 2:3.

Πρόβλεψη

Αρχικά, οι φορείς στοιχημάτων θεωρούσαν τη Λίβερπουλ ως το φαβορί, ακόμη και παρά την έλλειψη κινήτρου μεταξύ, τώρα οι αποδόσεις έχουν αλλάξει, η Μίλαν είναι ένα μικρό φαβορί. Όλα φαίνονται λογικά, οι «ερυθρόμαυροι» χρειάζονται πραγματικά τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορεί να βγάλουν και εφεδρικούς στο γήπεδο. Πιστεύουμε ότι με οποιαδήποτε ενδεκάδα, το παιχνίδι θα είναι διασκεδαστικό, ποντάρουμε στο over 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *