The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Лацио-09.02

Κύπελλο Ιταλίας – Προημιτελικός

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Ο αγώνας των προημιτελικών του Coppa Italia μεταξύ Μίλαν και Λάτσιο είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη.

Μίλαν

Η Μίλαν αυτή τη στιγμή είναι η δεύτερη στη Serie A, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον ηγέτη. Βασικό από αυτή την άποψη ήταν το ντέρμπι του Μιλάνου, το οποίο κέρδισαν οι Ροσονέρι με σκορ 2:1. Στο Κύπελλο οι παίκτες του Πιόλι διακρίθηκαν για τη δύσκολη νίκη με 3-1 επί της Τζένοα.

Λάτσιο

Η Λάτσιο έκανε το ντεμπούτο της στο Κύπελλο στην προηγούμενη φάση, επικρατώντας της Ουντινέζε 1-0 στην παράταση. Ενώ την παραμονή οι «αετοί» με θεαματικό στυλ νίκησαν τη Φιορεντίνα με 3-0. Έτσι, ανέβηκαν στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, έξι βαθμούς πίσω από την κορυφαία τετράδα.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η Μίλαν δείχνει πιο εντυπωσιακή, αλλά η Λάτσιο έχει απίστευτες επιθετικές δυνατότητες. Είμαι σίγουρος ότι θα σημειωθούν γκολ και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με  απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *