The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 3 Νοεμβρίου 2019

Милан-Лацио-03.11b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στο πλαίσιο του 11ου γύρου της ιταλικής Σέριε A η Μίλαν θα συναντηθεί με τη ρωμαϊκή Λάτσιο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 3 Νοεμβρίου 2019 στις 10:45 μμ στο Σαν Σίρο.

Μίλαν

Η Μίλαν είναι πολύ χάλια αυτή τη σεζόν. Ο σύλλογος έχει ήδη απολύσει το Μάρκο Τζανπάολο, διορίζοντας τον Πιόλι στη θέση του προπονητή. Εκτός αυτού, υπάρχουν φήμες για την επιστροφή του κλαμπ στον Μπερλουσκόνι, αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη δεκάδα και δεν έχει δυνατότητα να πιαστεί στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Οι παίκτες στους οποίους ποντάρανε (Πακετά και Πιάτεκ) δεν εμπνέουν σταθερότητα. Σε τελευταίους αγώνες οι «ροσονέρι» νίκησαν την Τζένοα (1:2), έπαιξαν ισοπαλία με τη Λέτσε (2:2), έχασαν από τη Φιορεντίνα (1:3), Τουρίνο (2:1) και Ίντερ (0:2).

Λάτσιο

Η ρωμαϊκή Λάτσιο ξεκίνησε αρκετά καλά τη σεζόν, έχοντας κερδίσει την νίκη στο Κύπελλο Ιταλίας την άνοιξη του τρέχοντος έτους. Ταυτόχρονα, η ομάδα στερείται σταθερότητας στην άμυνα και εφαρμογή στη γραμμή επίθεσης. Οι Ρωμαίοι σκοράρουν αρκετά, αλλά στους τελευταίους αγώνες χάνουν επίσης πολλά. Αλλά αυτό δεν εμποδίζει την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να βρίσκεται στο βαθμολογικό πίνακα στην ζώνη ευρωπαϊκού ανταγωνισμού. Ο Ciro Immobile, που κατέχει την πρώτη γραμμή των σκόρερ της Σέριε A, σημείωσε εξαιρετική φόρμα. Στους τελευταίους αγώνες οι «αετοί» έχασαν μόνο από την Ίντερ Μιλάνου (1:0), έπειτα νίκησαν τη Τζένοα (4:0) και τη Ρεν (2:1), μετά έπαιξαν ισοπαλία με την Μπολόνια (2:2) και την Αταλάντα (3:3).

Πρόβλεψη

Η Μίλαν και η Λάτσιο πρέπει να εντείνουν τις γραμμές επίθεσης για να δείξουν ποιος είναι ισχυρότερος. Ταυτόχρονα ο Πιόλι είναι απίθανο να διακινδυνεύσει να στοιχηματίσει στην επίθεση, αφού χρειάζεται να καλύψει το πίσω μέρος εντός έδρας. Ωστόσο, σε αυτόν τον αγώνα τα πάντα μπορούν να αποφασιστούν από ένα γκολ, μετά το οποίο ο αγώνας θα λάμψει με άλλα χρώματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *