The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ερυθρός Αστέρας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Рома-Милан-28.02b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η Πέμπτη μετατρέπεται ξανά σε ημέρα του Europa League. Υπάρχουν πραγματικοί γιαγιάδες σε αυτό το τουρνουά στα πλέι-οφ. Ένας από αυτούς, η Μίλαν, θα φιλοξενήσει τον ασυμβίβαστο Ερυθρό Αστέρα στο θρυλικό San Siro. Θα αγωνιστούν σοβαρά οι Ιταλοί στο τουρνουά ή θα είναι τώρα η προτεραιότητά τους να προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην 1η θέση στη Serie A;

Η Μίλαν δεν άντεξε τον ρυθμό της σεζόν

Οι «ερυθρόμαυροι» δεν ηγούνται πλέον στην κατάταξη του Calcio. Επιπλέον, έχουν ήδη επιτρέψει στους γείτονές τους, την Ίντερ, να έχουν προβάδισμα 4 βαθμών. Πρώτα έκαναν λάθος με την Σπέτσια, που τους κόστισε την 1η θέση. Αν υπήρχαν ελπίδες να την επιστρέψουν αμέσως, στον επόμενο γύρο, εκεί, την Κυριακή, οι νερατζούρι απλώς κατέστρεψαν τον ανταγωνιστή. Πρώτα, ο Lautaro Martinez έβαλε το διπλό και μετά ο Lukaku πρόσθεσε 1 ακόμη γκολ. Αυτή η ήττα υπογράμμισε και πάλι πόσο πολύ έχει εξαντληθεί η ομάδα του Stefano Pioli, ακόμα και ο «σιδερένιος» Ιμπραήμοβιτς. Οι χειμερινοί αρχάριοι, συμπεριλαμβανομένου του Μάντζουκιτς, δεν μοιάζουν με ενίσχυση που αξίζει τον αγώνα για το scudetto. Αλλά ίσως θα είναι αρκετοί για να πιαστούν στον αγώνα για τον τίτλο στο Europa League; Ήρθε η ώρα για τη λαμπρή ομάδα να κερδίσει κάποιο τρόπαιο.

Ερυθρός Αστέρας θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ίντριγκα

Τα «αστέρια» θα έρθουν στο Μιλάνο με μέγιστο κίνητρο. Στο εθνικό πρωτάθλημα δεν έχουν τρομερές απειλές, εκεί ο γκραντ κατάφερε να ξεφύγει από την Παρτιζάν 6 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι στο χέρι (κέρδισε 20 αγώνες σε 22 γύρους χωρίς καμία ήττα). Επομένως, για να μην τελειώνουν τους υπόλοιπους μήνες «με αδράνεια», συνιστάται να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο Europa League. Εκεί, ωστόσο, οι Σέρβοι δεν έδειξαν τίποτα ιδιαίτερο: έχοντας αποκλειστεί από το τουρνουά μετά το λάθος με την Ομόνοια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα πήρε από πού της ανήκει λόγω αγώνων με τη Γάνδη και τη Σλοβάν. Αλλά με την Χόφενχαϊμ ήταν 0:2 στη Γερμανία και 0:0 εντός έδρας. Ωστόσο, ο Ντέϊαν Στάνκοβιτς, ο θρύλος της Ίντερ, προσπάθησε να συντονίσει τους παίκτες του για τη Μίλαν. Και οι παίκτες του, ακόμη και παίζοντας τα τελευταία 10 λεπτά στη μειοψηφία, κατάφεραν να αρπάξουν ισοπαλία 2:2 στην τελευταία επίθεση.

Προηγούμενοι αγώνες

Για πρώτη φορά οι σύλλογοι συναντήθηκαν στους 16 του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 1988. Τότε και οι δύο συναντήσεις έληξαν 1-1 και οι Ιταλοί προχώρησαν μετά από πέναλτι. Το 2006 οι ομάδες συναντήθηκαν στα προκριματικά του Champions League και τότε οι ροσονέρι ήταν δύο φορές πιο δυνατοί.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά το 2-2 τους δίνει ένα πλεονέκτημα, Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να επιτεθεί και, ως εκ τούτου, να αναλάβει κινδύνους. Οι ροσονέρι θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν. Στοιχηματίζουμε στη νίκη τους με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *