The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Ювентус-08.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022, 7:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η Μίλαν θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στον κεντρικό αγώνα της ένατης αγωνιστικής της Serie A το Σάββατο.

Μίλαν

Έχοντας κερδίσει 17 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 16:9, η Μίλαν είναι πέμπτη στη βαθμολογία, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Σημειώνω ότι στις τελευταίες πέντε συναντήσεις οι Ροσονέρι ήρθαν ισόπαλοι 0:0 με τη Σασουόλο, έχασαν 1:2 από τη Νάπολι και απέδειξαν επίσης την ανωτερότητά τους στην κατηγορία έναντι Ίντερ (3:2), Σαμπντόρια (2:1) και Έμπολι (3:1).

Γιουβέντους

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Γιουβέντους, με ποικίλη επιτυχία, έπαιξε εναντίον της Λα Σπέτσια (2:0), της Φιορεντίνα (1:1), της Σαλερνιτάνα (2:2), της Μόντσα (0:1) και της Μπολόνια (3:0). Μέχρι στιγμής, η «Γηραιά Κυρία» είναι έβδομη με 13 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 12:5, κάτι που ειλικρινά δεν της ταιριάζει.

Πρόβλεψη

Τους τελευταίους μήνες η Μίλαν δείχνει πιο εντυπωσιακή από τη Γιουβέντους, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είναι έτοιμοι να ανεχτούν τέτοια κατάσταση. Πιστεύω ότι επιδιώκοντας ένα θετικό αποτέλεσμα, και οι δύο ομάδες θα επικεντρωθούν στην αξιόπιστη άμυνα, και αυτό είναι απίθανο να οδηγήσει σε πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: under 2.5 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *