The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Milan-Inter-17.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Σαν Σίρο, Μιλάνο

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το βράδυ, στις 17 Μαρτίου, ο τελικός αγώνας του 28ου γύρου της Σέριε Α Ιταλίας θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, όπου θα παιχτεί το ντέρμπι του Μιλάνου – η Μίλαν θα φιλοξενεί την Ίντερ. Αυτό το ντέρμπι πάντα προκαλούσε πολλή συγκίνηση και ήταν εξαιρετικά απρόβλεπτο. Έτσι τώρα είναι καλύτερα να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν – Ίντερ.

10 μονομαχίες χωρίς ήττες

Αυτή τη στιγμή η Μίλαν απροσδόκητα βγήκε στην 3η θέση του τουρνουά, αλλά αυτό είναι το μέγιστό της. Απλώς κανείς δεν μπορεί να προφτάσει την Γιουβέντους και τη Νάπολι. Σε κάθε περίπτωση η ενδεκάδα του Τζενάρο Γκατούζο κατάφερε κατά κάποιον τρόπο κατάφερε να πάρει 51 βαθμούς, επειδή κέρδισε 14 φορές και έπαιξε ισοπαλία 9 φορές. Στην πραγματικότητα ο λόγος έγκειται στην επιτυχημένη σειρά των «ροσονέρι» – 7 νίκες και 3 ισοπαλίες στις τελευταίες 10 μάχες. Και όλες οι ισοπαλίες ήταν αποκλειστικά στους Ιταλούς γίγαντες: 0:0 με τη Νάπολι, 1:1 με τη Ρόμα και 0:0 με τη Λάτσιο.

Η ομάδα άρχισε να “βυθίζεται”

Ταυτόχρονα, η Ίντερ για πολύ καιρό βρίσκεται στην 3η θέση της Σέριε Α, φάνηκε ότι η ομάδα δεν θα την χάσει ποτέ. Αλλά μια σειρά από ανεπιτυχείς αγώνες και η ομάδα κάθισε στην 4η θέση των βαθμολογιών. Συνολικά στους 27 γύρους η ενδεκάδα του Λουτσιάνο Σπαλέττι έκανε 12 λάθη: 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Ωστόσο, η πλειοψηφία των σφαλμάτων ήταν εκτός έδρας – 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Τώρα όμως οι “νερατζούρι” δεν έχουν την καλύτερη περίοδο, διότι έχουν κερδίσει μόνο μία νίκη (και πάνω από το αουτσάιντερ) στις τελευταίες 5 μάχες με σκορ 2:0 επί της SPAL. Την Πέμπτη η Ίντερ εντός έδρας έχασε από την Άιντραχτ (0:1) και αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν εκπλήσσει ευχάριστα τώρα, παίζοντας πολύ προσεκτικά και εξαιρετικά, υλοποιώντας τις δικές της στιγμές. Την ίδια στιγμή η Ίντερ είναι φανερά θλιμμένη και δεν είναι στην καλύτερη της φόρμα. Κρίνοντας από αυτό, είναι πιο λογικό να ποντάρετε στους γηπεδούχους. Ωστόσο, είναι ντέρμπι, οπότε μην ξεχάσετε να πάρετε την αντασφάλιση… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μίλαν με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *