The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milan-Inter-04.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη 4 Απριλίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Μιλάνου στο πλαίσιο του  27ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι δεν βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Με τη γραμμή αυτή μπορούμε να συμφωνήσουμε, επειδή και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και έχουν υψηλό κίνητρο.

Μίλαν

Μετά από 29 γύρους στο πλαίσιο της Σέριε Α’ Ιταλίας η Μίλαν κατάφερε να σκοράρει στο ενεργητικό της 50 βαθμούς, χάνει από τον μελλοντικό αντίπαλο και ανταγωνιστή 8 μονάδες. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «κόκκινο-μαύροι» ήταν σε θέση να κερδίσουν δύο φορές με τρεις ήττες, δύο ήττες από τρεις σημειώθηκαν στους αγώνες του Europa League με την Αρσεναλ, ενώ η τρίτη ήττα – εκτός έδρας από την Γιουβέντους 1:3. Οι νίκες καταγράφηκαν στη Τζένοα εντός έδρας 1:0 και Κιέβο εντός έδρας 3:2.

Ίντερ

Η Ίντερ έχασε την τελευταία φορά στις 17 Φεβρουαρίου σε εκτός έδρας αγώνα εναντίον στις «γρύπες» της Γένοβας 0:2. Από τότε οι «μαύρο-μπλε» μόνο κέρδιζαν και μία φορά έπαιξαν ισοπαλία με τη Νάπολι 0:0. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε 4 τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Spalletti ποτέ δεν έχασε στην εστία της. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ Ιταλίας η Ίντερ, μετά από 29 αγώνες, βρίσκεται στην τέταρτη θέση, κατάφερε να σκοράρει 58 βαθμούς στον κουμπαρά της. Είναι ένα βαθμό περισσότερο από την πέμπτη στην κατάταξη Λάτσιο.

Πρόβλεψη

Την επόμενη Τετάρτη η Μίλαν θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να νικήσει τον αντίπαλο και γεωγραφικό γείτονά της. Μόνο μια νίκη θα αφήσει στην ομάδα του Γκατούζο ευκαιρία να προκριθεί στην πρώτη τετράδα της Σέριε Α’ Ιταλίας. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, στην προσεχή συνάντηση μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στους «κόκκινο-μαύρους», σε γενικές γραμμές, η Ίντερ μπορεί να βολευτεί και με ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μίλαν δε θα χάσει με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *