The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milan-Inter-04.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 27ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα είναι το ντέρμπι του Μιλάνου, στο οποίο οι γηπεδούχοι είναι οι «κόκκινοι διάβολοι». Οι εταιρείες στοιχημάτων έβγαλαν για αυτή τη συνάντηση σχεδόν ίσια γραμμή, αλλά θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι η Μίλαν έρχεται στο παιχνίδι μετά από πολύ δύσκολο αγώνα του κυπέλλου με τη Λάτσιο, ενώ η Ίντερ είχε καιρό να προετοιμαστεί για το παιχνίδι όλη την εβδομάδα.

Ένα μικρό φαβορί

Η Μίλαν έχει να χάσει από τις 23 Δεκεμβρίου 2017, όταν στο εντός έδρας παιχνίδι έχασε από την Αταλάντα με σκορ 0:2. Μετά από αυτό οι “κόκκινο-μαύροι” έπαιξαν 13 συναντήσεις, στις οποίες σημείωσαν 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στη βαθμολογία της Σέριε A’ η Μίλαν μετά από 26 γύρους είναι στην έβδομη θέση, έχει 44 βαθμούς, η Σαμπντορία έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών και βρίσκεται στην έκτη θέση.

Στο TOP-4

Μετά από κάποια ύφεση η Ίντερ άρχισε και πάλι να κερδίζει, στα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα του Spalletti κατάφερε να κερδίσει από 3 βαθμούς δύο φορές, με μία ήττα εκτός έδρας από τη Τζένοα 0:2. Παρά τα ασταθή αποτελέσματα, οι “μαύρο-μπλε” εξακολουθούν να βρίσκονται στο TOP-4 της ιταλικής ελίτ ποδοσφαίρου, έχουν 51 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Οι κύριοι ανταγωνιστές της Ίντερ στο αγώνα για τη διατήρηση της θέσης στη ζώνη του Champions League είναι η Ρόμα και η Λάτσιο.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν δείχνει τώρα πιο ουσιαστικό παιχνίδι από την Ίντερ, αλλά οι «διάβολοι» έρχονται για το επερχόμενο παιχνίδι μετά από δύσκολο αγώνα του κυπέλλου με την Λάτσιο, στον οποίο χρειάστηκαν 120 λεπτά και πέναλτι. Η Ίντερ είναι φρέσκια και έτοιμη να αγωνιστεί για τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση με τον γεωγραφικό γείτονα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ίντερ δε θα χάσει με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *