The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ίντερ: προγνωστικά για στοίχημα

Милан-Интер-07.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η κύρια διακόσμηση της δωδέκατης αγωνιστικής της Serie A θα είναι το ντέρμπι του Μιλάνου.

Μίλαν

Η Μίλαν αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα, όπως αποδεικνύεται από τη δεύτερη θέση της με 31 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 25:10. Στα τελευταία πέντε ματς τα θύματα των Ροσονέρι έγιναν με τη σειρά η Αταλάντα (3:2), η Βερόνα (3:2), η Μπολόνια (4:2), η Τορίνο (1:0) και η Ρόμα (2:1).

Ίντερ

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα η Ίντερ επέτρεψε στον εαυτό της να κάνει λάθη σε μονομαχίες με Λάτσιο (1:3) και Γιουβέντους (1:1). Όμως οι πιο σεμνές Σασουόλο (2:1), Έμπολι (2:0) και Ουντινέζε (2:0) ηττήθηκαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Συνολικά, οι Νερατζούρι πέτυχαν 24 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 28:12, χάρη σ’ αυτό εδραιώθηκαν με ασφάλεια στην τρίτη θέση.

Πρόβλεψη

Τα βαρετά ντέρμπι του Μιλάνου ανήκουν στο παρελθόν, τώρα οι ομάδες είναι εξαιρετικές στην επίθεση και προσπαθούν να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Είμαι σίγουρος ότι τόσο η Μίλαν όσο και η Ίντερ θα ενθουσιάσουν τους φιλάθλους τους με ένα αποτελεσματικό παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *