The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάχη τακτικής στο Vicente Calderon

pame stoixima

 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ

Atlético-Madrid-Football-Club-logo (1.90 – 3.35 – 5.00)chelsea_logo.small

  • Διεξάγεται στο  Vicente Calderon  χωρητικότητας 54.960 θεατών. (21:45) 
  • Πρώτος αγώνας στην φάση των ημιτελικών . Η Ατλέτικο για να φτάσει εδώ απόκλεισε στην φάση των 8 την Μπαρτσελόνα αποσπώντας την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 και στον επαναληπτικό επικρατώντας με 1-0  . Η Τσέλσι  για να φτάσει εδώ απόκλεισε στην φάση των 8 την Παρί , χάνοντας εκτός έδρας με σκορ 3-1 αλλά έκανε την ανατροπή στο Λονδίνο και με την νίκη με σκορ 2-0 αυτή ήταν η ομάδα που πήρε την πρόκριση .

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Στις τρείς αναμετρήσεις τους επικρατεί η απόλυτη ισορροπία αφού μετράνε από μια νίκη ενώ ένα παιχνίδι έμεινε στην ισοπαλία .

ΦΟΡΜΑ

Ατλέτικο : Στους 6 τελευταίους αγώνες  στο Champions League  μετράει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες σημειώνοντας 10 τέρματα και δέχτηκε 3. Στους 6 τελευταίους αγώνες  στο Πρωτάθλημα  μετράει 6 νίκες σημειώνοντας 10 τέρματα και δέχτηκε μόλις 1.

Τσέλσι : Στους 6 τελευταίους αγώνες  στο Champions League  μετράει 3 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττα σημειώνοντας 7 τέρματα και δέχτηκε 5. Στους 6 τελευταίους αγώνες  στο Πρωτάθλημα  μετράει 3 νίκες και3 ήττες  σημειώνοντας 11 τέρματα και δέχτηκε 4.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ατλέτικο : Ο κύριος Ντιέγκο Σιμεόνε  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σχεδιάσει τα πλάνα του έχοντας διαθέσιμο όλο του το οπλοστάσιο.

Club+Atletico+de+Madrid+Training+Session+ncz_Vzmgm7Dl

Τσέλσι : Ο κύριος Ζοζέ Μουρίνιο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ιβάνοβιτς αμυντικός(10συμ – 0γκολ) και του τραυματία Σάμουελ Ετό επιθετικός(8συμ – 3γκολ). Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο αμυντικός μέσος Μάτιτς(6συμ – 1γκολ) και ο ακραίος επιθετικός Σάλαχ(6συμ – 1γκολ) αφού αγωνίστηκαν με τις προηγούμενες τους ομάδες στον θεσμό (Μπενφίκα και Βασιλεία) αντίστοιχα.

FBL-EUR-C1-CHELSEA-JUVENTUS-TRAINING

  • Οι συμμετοχές που αναγράφονται πιο πάνω είναι για το Champions League

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ

Ατλέτικο : Σε 10 αγώνες στο Champions League σημείωσε 22 τέρματα με μέσο όρο (2,20) γκολ  ανά παιχνίδι, 5 από αυτά τα σημείωσε από το (76΄- 90’). Δέχτηκε 5 τέρματα με μέσο όρο (0,50) γκολ ανά παιχνίδι, 3 από αυτά τα δέχτηκε από το (46΄- 90’).Στους 10 αγώνες μετράει  5 over2.5 και 5 under2.5.

Τσέλσι : Σε 10 αγώνες στο Champions League σημείωσε 18 τέρματα με μέσο όρο (1,80) γκολ ανά παιχνίδι, 12 από αυτά από το (46΄- 90΄). Δέχτηκε 7 τέρματα με μέσο όρο (0,70) γκολ ανά παιχνίδι, 6 από αυτά τα δέχτηκε από το (46΄- 90’).Στους 10 αγώνες μετράει 5 over2.5 και 5 under2.5.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ατλέτικο : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-2 στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Έλτσε και πήρε την νίκη με 2-0. Είχε  τον έλεγχο του αγώνα , δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και παρόλο που έχασε πέναλτι με τον Βίγια στο 50΄εντούτοις βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να πάρει την τεράστιας σημασίας νίκη με τέρματα των Μιράντα στο   72΄και Κόστα στο 90΄μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι .

atletico-de-madrid-elche.jpg_274898881

Τσέλσι : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1  στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Σάντερλαντ και δέχθηκε την ήττα που την έβγαλε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος . Παρόλο που με τέρμα του Ετό στο 12΄πήρε κεφάλι στο σκορ δέχθηκε το 1-1 αμέσως μετά και στην προσπάθεια να πάρει την νίκη άφηνε κενούς χώρους και σε μια από τις αντεπιθέσεις τις η Σάντερλαντ στο 82΄κέρδησε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Μπορίνι και έκανε το τελικό 1-2 .

Premier League title race is over

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ

atl madrit vs chelsea

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Σπουδαίος αγώνας ανάμεσα σε δυο ομάδες με παρόμοια χαρακτηριστικά αφού η δύναμη και η καλή αμυντική λειτουργία είναι στοιχεία που τις χαρακτηρίζουν . Λόγο έδρας και καλύτερης ψυχολογικής κατάστασης η επιλογή μας θα είναι ο άσσος σε τιμή γύρω στο (€1.90) .

Ειδικά στοιχήματα 

  • Μία καλή επιλογή είναι το  x – 1 ht – ft  με τιμή γύρω στα  (€4.35). 
  • Σκληρό αναμένεται να είναι το παιχνίδι με πολλά φάουλ και μια καλή επιλογή είναι το  over 4.5 κάρτες  γύρω στο  (€1.70). 
  • Με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί οι οποίοι αναμένεται λογικά να ασκήσουν πίεση μια καλή επιλογή θα είναι  η Ατλέτικο να φτάσει πρώτη τα 7  κόρνερ  σε τιμή γύρω στα  (€2.30).
  • Ακριβές σκορ 2-0 2-1(€8.00) (€9.00) .

Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *